![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Kepta jūros ešerio filė su grikiais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
3 vienetai | ešerio (jūros, filė) |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | džiūvėsėliai (paniravimui) |
300 gramų | grikiai |
šiek tiek | daržovės (džiovintos (morkos, svogūnai, krapai)) |
2 vienetai | poras |
šiek tiek | majonezas |
šiek tiek | pievagrybiai (ar kiti grybai) |
šiek tiek | sūris (fermentinis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Žuvies filė pabarstome prieskoninėmis žolelėmis, pipirais, druska ir paliekame 30 min. Išsiverdame grikių kruopas su džiovintomis daržovėmis, dedame truputį druskos, pagardiname sviestu. Paliekame šiltai. Žuvytę pavoliojame kiaušinio plakiny, džiuvėsėliuose ir kepame ant silpnos ugnies, apverčiame, dedame ant viršaus tarkuoto fermentinio sūrio, pievagrybių, uždengiame ir kepame, kol gražiai apskrunda. Galima pabarstyti žaliais, smulkintais krapais. Pasigaminame porų salotų su majonezu ir turime puikius pietus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulviniai blynai su lašiša
-
Lašišų šašlykai
-
Keptas lašišų gabalėlis su sterko putėsiais
-
Keptas karšis
-
Grilyje kepta lašiša su daržovėmis
-
Silkė pataluose
-
Spalvota jūros ešerio filė
-
Tešloje kepti žuvies piršteliai
-
Menkės apkepas su grybais
-
Farširuota lydeka kepta orkaitėje
-
Skumbrė su citrina
-
Kepta lašiša su svogūnais ir sūriu
-
Kepta aštri menkė
-
Žuvies maltinukai su žirnelių įdaru
-
Žuvis su migdolais
-
Rūkyti naminiai vijūnai
-
Žuvies blyneliai su krevetėmis
-
Lašiša garuose
-
Keptas karpis su pomidorais
-
Kepti ešeriukai su svogūnų laiškų ir paprikos užklotu
Kepta jūros ešerio filė su grikiais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Ešerys, jūros, filė,
3 vienetai -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Džiūvėsėliai, paniravimui
-
Grikiai,
300 gramų - Daržovės, džiovintos (morkos, svogūnai, krapai)
-
Poras,
2 vienetai - Majonezas
- Pievagrybiai, ar kiti grybai
- Sūris, fermentinis
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvies filė pabarstome prieskoninėmis žolelėmis, pipirais, druska ir paliekame 30 min. Išsiverdame grikių kruopas su džiovintomis daržovėmis, dedame truputį druskos, pagardiname sviestu. Paliekame šiltai. Žuvytę pavoliojame kiaušinio plakiny, džiuvėsėliuose ir kepame ant silpnos ugnies, apverčiame, dedame ant viršaus tarkuoto fermentinio sūrio, pievagrybių, uždengiame ir kepame, kol gražiai apskrunda. Galima pabarstyti žaliais, smulkintais krapais. Pasigaminame porų salotų su majonezu ir turime puikius pietus.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Dalia
2010-03-31 14:46
Labai viliojančiai atrodo ;-) , tuoj eisiu bandyti :-D . Ačiū už mintis :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...