
Kepta jūros ešerio filė su grikiais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
3 vienetai | ešerio (jūros, filė) |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | džiūvėsėliai (paniravimui) |
300 gramų | grikiai |
šiek tiek | daržovės (džiovintos (morkos, svogūnai, krapai)) |
2 vienetai | poras |
šiek tiek | majonezas |
šiek tiek | pievagrybiai (ar kiti grybai) |
šiek tiek | sūris (fermentinis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Žuvies filė pabarstome prieskoninėmis žolelėmis, pipirais, druska ir paliekame 30 min. Išsiverdame grikių kruopas su džiovintomis daržovėmis, dedame truputį druskos, pagardiname sviestu. Paliekame šiltai. Žuvytę pavoliojame kiaušinio plakiny, džiuvėsėliuose ir kepame ant silpnos ugnies, apverčiame, dedame ant viršaus tarkuoto fermentinio sūrio, pievagrybių, uždengiame ir kepame, kol gražiai apskrunda. Galima pabarstyti žaliais, smulkintais krapais. Pasigaminame porų salotų su majonezu ir turime puikius pietus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvų piršteliai (naminiai)
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Kepta žuvis su daržovėmis
-
Lašiša su kuskuso kruopomis ir keptomis daržovėmis
-
Keptos seliavos
-
Karpis, marinuotas česnake
-
Jūros lydeka su kuskusu
-
Saida margoje tešloje
-
Žuvis padaže
-
Žuvies kepsneliai
-
Žuvies zrazai
-
Lašišos faršo ir grikių kotletukai
-
Karpis, keptas orkaitėje
-
Kepta lydeka su daržovėmis
-
Aromatinga ant grotelių kepta žuvis
-
Tradicinė dvaro žuvis adventui
-
Lašišos apkepas
-
Farširuota lydeka
-
Spageti su alyvuogėmis
-
Skumbrė pievagrybių padaže
Kepta jūros ešerio filė su grikiais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Ešerys, jūros, filė,
3 vienetai -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Džiūvėsėliai, paniravimui
-
Grikiai,
300 gramų - Daržovės, džiovintos (morkos, svogūnai, krapai)
-
Poras,
2 vienetai - Majonezas
- Pievagrybiai, ar kiti grybai
- Sūris, fermentinis
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvies filė pabarstome prieskoninėmis žolelėmis, pipirais, druska ir paliekame 30 min. Išsiverdame grikių kruopas su džiovintomis daržovėmis, dedame truputį druskos, pagardiname sviestu. Paliekame šiltai. Žuvytę pavoliojame kiaušinio plakiny, džiuvėsėliuose ir kepame ant silpnos ugnies, apverčiame, dedame ant viršaus tarkuoto fermentinio sūrio, pievagrybių, uždengiame ir kepame, kol gražiai apskrunda. Galima pabarstyti žaliais, smulkintais krapais. Pasigaminame porų salotų su majonezu ir turime puikius pietus.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Dalia
2010-03-31 14:46
Labai viliojančiai atrodo ;-) , tuoj eisiu bandyti :-D . Ačiū už mintis :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...