
500 gramų | žuvis (filė) |
250 gramų | krevetės (su kevalu) |
1 vienetas | svogūnai (raudonas) |
1 vienetas | svogūnai (raudonas) |
1 vienetas | paprika |
4 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
3 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
4 skiltelės | česnakas |
3 valgomieji šaukštai | džiovintas raudonėlis |
šiek tiek | druska |
Pasigaminkite marinatą: sumaišykite alyvuogių aliejų, citrinų sultis, smulkintą česnaką, raudonėlius ir druską. Supilkite marinatą į plastikinį maišelį, užsukite jį ir pakratykite, kad marinatas tolygiai pasiskirstytų. Padėkite į šaldytuvą, marinuokite kelias valandas.
Išėmę iš marinato žuvį, krevetes, papriką ir svogūnus suverkite ant iešmų. Kepkite ant grotelių 8-12 minučių, dažnai apversdami ir retkarčiais patepdami likusiu marinatu. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Greiti lašišos kepsneliai
-
Kepta stinta
-
Silkė su svogūniukais
-
Kepta plekšnė padaže
-
Karpis, šutintas aluje
-
Silkė su džiovintais grybais
-
Jūros gėrybių šašlykas
-
Lašišos apkepas su špinatais
-
Šamažuvės filė
-
Saidos filė su ryžiais
-
Lašiša su vaisiais
-
Armėniškai keptas upėtakis
-
Bulviniai krabų blyneliai
-
Žuvis pagal Ingą
-
Lašiša su citrina
-
Suktinukai
-
Jūreivio sapnas
-
Keptas ant grotelių upėtakis
-
Žuvies šašlykai
-
ZIGMO lašiša su karamelizuota sojos, cukranendrių cukraus ir laimo plutele
Žuvies ir krevečių šašlykai

- Paruošimo laikas:
-
Žuvis, filė,
500 gramų -
Krevetės, su kevalu,
250 gramų -
Svogūnai, raudonas,
1 vienetas -
Svogūnai, raudonas,
1 vienetas -
Paprika,
1 vienetas -
Alyvuogių aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Citrinų sultys,
3 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
4 skiltelės -
Džiovintas raudonėlis,
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Nuplaukite žuvies filės gabaliukus, gerai nusausinkite ir supjaustykite stambiais gabalėliais. Jei naudojate šaldytas krevetes, atšildykite jas. Nulupkite krevetes, palikdami tik uodegas. Stambiai supjaustykite svogūnus ir papriką. Sudėkite žuvies gabalėlius, krevetes, papriką ir svogūnus į plastikinį maišelį.
Pasigaminkite marinatą: sumaišykite alyvuogių aliejų, citrinų sultis, smulkintą česnaką, raudonėlius ir druską. Supilkite marinatą į plastikinį maišelį, užsukite jį ir pakratykite, kad marinatas tolygiai pasiskirstytų. Padėkite į šaldytuvą, marinuokite kelias valandas.
Išėmę iš marinato žuvį, krevetes, papriką ir svogūnus suverkite ant iešmų. Kepkite ant grotelių 8-12 minučių, dažnai apversdami ir retkarčiais patepdami likusiu marinatu. Skanaus!