Žuvies šašlykai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
| 5 valgomieji šaukštai | sviestas |
| 1 kilogramas | žuvis (filė) |
| šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
| 0.5 stiklinės | aliejaus |
| 5 vienetai | svogūnai |
| 5 vienetai | paprika |
| 5 vienetai | pomidorai |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Žuvis supjaustoma, apibarstoma pipirais, druska. Ankštiniai pipirai apšlakstomi aliejumi. Ant iešmo maustoma pakaitomis žuvies, pomidoro, ankštinio pipiro, svogūno gabalėliai. Ant vieno iešmelio telpa apie 4 žuvies gabalėlius. Kepamas kaip šašlykas virš žarijų ir tuoj tiekiamas.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvis tešloje
-
Skumbrė mikrobanginėje
-
Žuvis su persikais
-
Tuno blyneliai
-
Žuvies kukuliai
-
Tuno salotos su feta sūriu
-
Karpis, marinuotas česnake
-
Žuvies kepsneliai
-
Ant grotelių orkaitėje kepti ešeriukai
-
Tailandietiškai keptas traškus kalmaras
-
Lašiša sluoksniuotoje tešloje
-
Papuošta kepta lydeka
-
Silkė su manų koše
-
Sicilijos ešerys
-
Norvegiška menkė vasariškai
-
Žuvies spurgytės
-
Žuvis su migdolais
-
Lašišos faršo ir grikių kotletukai
-
Sojos kepsniai su lašiša
-
Lašišos suktiniai
Žuvies šašlykai
Komentarai:
9
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
5 valgomieji šaukštai -
Žuvis, filė,
1 kilogramas - Juodieji pipirai, malti
-
Aliejus,
0.5 stiklinės -
Svogūnai,
5 vienetai -
Paprika,
5 vienetai -
Pomidorai,
5 vienetai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvis supjaustoma, apibarstoma pipirais, druska. Ankštiniai pipirai apšlakstomi aliejumi. Ant iešmo maustoma pakaitomis žuvies, pomidoro, ankštinio pipiro, svogūno gabalėliai. Ant vieno iešmelio telpa apie 4 žuvies gabalėlius. Kepamas kaip šašlykas virš žarijų ir tuoj tiekiamas.
Reklama:
Komentarai (9)
-
vilija
2011-08-02 13:42
pirma karta girdziu , kad buna dar zuvies saslykai :-) manau , kad butu visai nieko siti saslykai :-)
-
Virginija.Cesnauskiene
2009-07-18 01:22
MANAU BUS LABAI SKANU .
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
