
Virtas karšis su obuoliais
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | karšis |
1 vienetas | morkos |
3 vienetai | obuoliai |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | salierai |
1 vienetas | petražolės (šakelė) |
1 vienetas | krapai (šakelė) |
0.5 stiklinės | krienai (tarkuoti) |
1 vienetas | citrinos |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Išvalytas nepjaustytas karšis išverdamas prieskonių bei prieskoninių daržovių sultinyje ir sudedamas į pašildytą pusdubenį. Žuvis apdėliojama tarkuotais krienais, sumaišytais su stambiai tarkuotais obuoliais, pagardintais citrinos sultimis ir cukrumi. Užbarstoma petražolių ir krapų lapelių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta lydeka
-
Žuvies blyneliai
-
Žuvies zrazai
-
Karališkoji silkė
-
Midijų šašlykai
-
Lietuviški "sushiai"
-
Karpis pietums
-
Lašišos troškinys
-
Lašiša su pievagrybiais
-
Lašišos apkepas
-
Tešloje kepta silkė
-
ZIGMO lašiša su karamelizuota sojos, cukranendrių cukraus ir laimo plutele
-
Tradicinė dvaro žuvis adventui
-
Paltusas (juodasis) su daržovėmis
-
Keptas karpis Kūčioms
-
Lašiša su bulvių ir morkų koše
-
Žuvies blyneliai su krevetėmis
-
Kepta jūros ešerio filė su grikiais
-
Austrės su lietuviškais obuoliais
-
Farširuota lydeka
Virtas karšis su obuoliais
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Karšis,
1 kilogramas -
Morkos,
1 vienetas -
Obuoliai,
3 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas -
Petražolės, šakelė,
1 vienetas -
Krapai, šakelė,
1 vienetas -
Krienai, tarkuoti,
0.5 stiklinės -
Citrinos,
1 vienetas - Cukrus
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalytas nepjaustytas karšis išverdamas prieskonių bei prieskoninių daržovių sultinyje ir sudedamas į pašildytą pusdubenį. Žuvis apdėliojama tarkuotais krienais, sumaišytais su stambiai tarkuotais obuoliais, pagardintais citrinos sultimis ir cukrumi. Užbarstoma petražolių ir krapų lapelių.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...