Virtas karšis su obuoliais
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | karšis |
1 vienetas | morkos |
3 vienetai | obuoliai |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | salierai |
1 vienetas | petražolės (šakelė) |
1 vienetas | krapai (šakelė) |
0.5 stiklinės | krienai (tarkuoti) |
1 vienetas | citrinos |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Išvalytas nepjaustytas karšis išverdamas prieskonių bei prieskoninių daržovių sultinyje ir sudedamas į pašildytą pusdubenį. Žuvis apdėliojama tarkuotais krienais, sumaišytais su stambiai tarkuotais obuoliais, pagardintais citrinos sultimis ir cukrumi. Užbarstoma petražolių ir krapų lapelių.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepti grilyje oto gabalėliai
- Žuvis su migdolais
- Silkių užkandis kitaip - "Silkių mojito"
- Lydekos kepsneliai
- Itališki koldūnai
- Lynas, keptas ant grotelių
- Tuno salotos su feta sūriu
- Ant garų kepta lašiša su prieskoniais
- Suktinukai
- Bacalaitos – menkės kepsneliai
- Skumbrė kepta orkaitėje
- Keptas upėtakis
- Lašiša folijoje
- Lašiša sluoksniuotoje tešloje
- Kepta tilapija su krevečių "kepuraite"
- Karpis, marinuotas česnake
- Lašišos vėrinukai
- Baltieji žuvies kotletai
- Troškintas lynas
- Saida margoje tešloje
Virtas karšis su obuoliais
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Karšis,
1 kilogramas -
Morkos,
1 vienetas -
Obuoliai,
3 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas -
Petražolės, šakelė,
1 vienetas -
Krapai, šakelė,
1 vienetas -
Krienai, tarkuoti,
0.5 stiklinės -
Citrinos,
1 vienetas - Cukrus
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalytas nepjaustytas karšis išverdamas prieskonių bei prieskoninių daržovių sultinyje ir sudedamas į pašildytą pusdubenį. Žuvis apdėliojama tarkuotais krienais, sumaišytais su stambiai tarkuotais obuoliais, pagardintais citrinos sultimis ir cukrumi. Užbarstoma petražolių ir krapų lapelių.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...