Žuvis supjaustoma storais gabalais ir dedame į verdantį vandenį. Verdama ant mažos ugnies 10 - 15 minučių. Į vandenį beriama druskos, dedami lauro lapai, pipirai.
Kepta orkaitėje lydeka
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
1 kilogramas | jūros lydeka |
1 vienetas | morkos |
200 gramų | žiediniai kopūstai |
100 gramų | šparaginės pupelės |
1 valgomasis šaukštas | dižono garstyčios |
šiek tiek | prieskoniai (žuviai) |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
5 vienetai | juodieji pipirai (žirneliai) |
4 vienetai | lauro lapų |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
2.
Apvirta lydeka dedama kartu su daržovėmis į aliejumi pateptą kepimo skardą, apšlakstoma citrinų sultimis, apibarstoma prieskoniais žuviai ir kepama orkaitėje apie 20 - 30 minučių.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Česnakinės čili krevetės "Firminės"
- Karpis grilyje su Kotanyi prieskoniais
- Žuvis ekvadorietiškai kokosų pieno padaže
- Jūros gėrybių šašlykas
- Žuvis saldžiarūgščiame padaže
- Įdaryta lydeka
- Lašiša su daržovėmis ir grybais
- Kepta marinuota menkė
- Lašiša orkaitėję su saulėgrąžomis
- Kepta lašiša
- Lašiša sluoksniuotoje tešloje
- Lazanija su lašiša
- Keptos seliavos su kiaušiniais
- Lašišos faršo kepsneliai
- Žuvų piršteliai (naminiai)
- Lašišos užkandėlė
- Virta žuvis tešloje
- Kepta žuvis su daržovėmis
- Kepta marinuota žuvis
- Kepta žuvis
Kepta orkaitėje lydeka
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Jūros lydeka,
1 kilogramas -
Morkos,
1 vienetas -
Žiediniai kopūstai,
200 gramų -
Šparaginės pupelės,
100 gramų -
Dižono garstyčios,
1 valgomasis šaukštas - Prieskoniai, žuviai
-
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Juodieji pipirai, žirneliai,
5 vienetai -
Lauro lapai,
4 vienetai -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvis supjaustoma storais gabalais ir dedame į verdantį vandenį. Verdama ant mažos ugnies 10 - 15 minučių. Į vandenį beriama druskos, dedami lauro lapai, pipirai.
Apvirta lydeka dedama kartu su daržovėmis į aliejumi pateptą kepimo skardą, apšlakstoma citrinų sultimis, apibarstoma prieskoniais žuviai ir kepama orkaitėje apie 20 - 30 minučių.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...