Žuvis supjaustoma storais gabalais ir dedame į verdantį vandenį. Verdama ant mažos ugnies 10 - 15 minučių. Į vandenį beriama druskos, dedami lauro lapai, pipirai.
Kepta orkaitėje lydeka
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
| 1 kilogramas | jūros lydeka |
| 1 vienetas | morkos |
| 200 gramų | žiediniai kopūstai |
| 100 gramų | šparaginės pupelės |
| 1 valgomasis šaukštas | dižono garstyčios |
| šiek tiek | prieskoniai (žuviai) |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
| 5 vienetai | juodieji pipirai (žirneliai) |
| 4 vienetai | lauro lapų |
| 2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
2.
Apvirta lydeka dedama kartu su daržovėmis į aliejumi pateptą kepimo skardą, apšlakstoma citrinų sultimis, apibarstoma prieskoniais žuviai ir kepama orkaitėje apie 20 - 30 minučių.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvis tešloje
-
Skumbrė mikrobanginėje
-
Žuvis su persikais
-
Tuno blyneliai
-
Žuvies kukuliai
-
Tuno salotos su feta sūriu
-
Karpis, marinuotas česnake
-
Žuvies kepsneliai
-
Ant grotelių orkaitėje kepti ešeriukai
-
Tailandietiškai keptas traškus kalmaras
-
Lašiša sluoksniuotoje tešloje
-
Papuošta kepta lydeka
-
Silkė su manų koše
-
Sicilijos ešerys
-
Norvegiška menkė vasariškai
-
Žuvies spurgytės
-
Žuvis su migdolais
-
Lašišos faršo ir grikių kotletukai
-
Sojos kepsniai su lašiša
-
Lašišos suktiniai
Kepta orkaitėje lydeka
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Jūros lydeka,
1 kilogramas -
Morkos,
1 vienetas -
Žiediniai kopūstai,
200 gramų -
Šparaginės pupelės,
100 gramų -
Dižono garstyčios,
1 valgomasis šaukštas - Prieskoniai, žuviai
-
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Juodieji pipirai, žirneliai,
5 vienetai -
Lauro lapai,
4 vienetai -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvis supjaustoma storais gabalais ir dedame į verdantį vandenį. Verdama ant mažos ugnies 10 - 15 minučių. Į vandenį beriama druskos, dedami lauro lapai, pipirai.
Apvirta lydeka dedama kartu su daržovėmis į aliejumi pateptą kepimo skardą, apšlakstoma citrinų sultimis, apibarstoma prieskoniais žuviai ir kepama orkaitėje apie 20 - 30 minučių.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
