![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Karpis, šutintas aluje
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | džiūvėsėliai |
3 vienetai | gvazdikėliai |
1 kilogramas | karpis |
1.5 stiklinės | alaus |
1 stiklinė | acto (atskiestas, 3%) |
4 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
1 sauja | razinos |
1 vienetas | citrinos (žievelė, tarkuota) |
6 vienetai | kvapieji pipirai |
6 vienetai | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Išvalytas karpis supjaustomas gabalais, pasūdomas, pabarstomas miltais, pipirais, užpilamas atskiestu actu ir pusvalandį palaikomas šaltai. Į puode pakaitintą alų sudedamas sviestas ir jam ištirpus, sudedama žuvis su actu bei prieskoniais, suberiami džiūvėsėliai, uždengiama ir kaitinama 30—40 min. Baigiant šutinti, suberiamos razinos, tarkuota citrinos žievelė. Žuvį tinka valgyti ir karštą, ir šaltą.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Eršketas šampane
-
Lašiša su pievagrybiais
-
Silkė su manų koše
-
Išmarinuota žuvis
-
Margaritos žuvies apkepas
-
Džiūvėsiuose kepta žuvis
-
Žuvies pyragas
-
Skani zuvytė
-
Marinuota žuvis su padažu
-
Karpis grilyje su Kotanyi prieskoniais
-
Lašišos vėrinukai
-
Keptas upėtakis
-
Keptas upėtakis
-
Lašišos faršo kepsneliai
-
Karpis su porais
-
Lašiša su kuskuso kruopomis ir keptomis daržovėmis
-
Troškintas karpis raudonajame padaže
-
Lašišos apkepas
-
Žuvies kukuliai
-
Česnakinės čili krevetės "Firminės"
Karpis, šutintas aluje
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Džiūvėsėliai,
1 stiklinė -
Gvazdikėliai,
3 vienetai -
Karpis,
1 kilogramas -
Alus,
1.5 stiklinės -
Actas, atskiestas, 3%,
1 stiklinė -
Kvietiniai miltai,
4 valgomieji šaukštai -
Razinos,
1 sauja -
Citrinos, žievelė, tarkuota,
1 vienetas -
Kvapieji pipirai,
6 vienetai -
Juodieji pipirai,
6 vienetai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalytas karpis supjaustomas gabalais, pasūdomas, pabarstomas miltais, pipirais, užpilamas atskiestu actu ir pusvalandį palaikomas šaltai. Į puode pakaitintą alų sudedamas sviestas ir jam ištirpus, sudedama žuvis su actu bei prieskoniais, suberiami džiūvėsėliai, uždengiama ir kaitinama 30—40 min. Baigiant šutinti, suberiamos razinos, tarkuota citrinos žievelė. Žuvį tinka valgyti ir karštą, ir šaltą.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...