
Karpis, šutintas aluje
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | džiūvėsėliai |
3 vienetai | gvazdikėliai |
1 kilogramas | karpis |
1.5 stiklinės | alaus |
1 stiklinė | acto (atskiestas, 3%) |
4 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
1 sauja | razinos |
1 vienetas | citrinos (žievelė, tarkuota) |
6 vienetai | kvapieji pipirai |
6 vienetai | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Išvalytas karpis supjaustomas gabalais, pasūdomas, pabarstomas miltais, pipirais, užpilamas atskiestu actu ir pusvalandį palaikomas šaltai. Į puode pakaitintą alų sudedamas sviestas ir jam ištirpus, sudedama žuvis su actu bei prieskoniais, suberiami džiūvėsėliai, uždengiama ir kaitinama 30—40 min. Baigiant šutinti, suberiamos razinos, tarkuota citrinos žievelė. Žuvį tinka valgyti ir karštą, ir šaltą.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Karpis grilyje su Kotanyi prieskoniais
-
Keptas karpis su pomidorais
-
Spageti su alyvuogėmis
-
Marinuotas keptas sterkas
-
Armėniškai keptas upėtakis
-
Menkės kotletukai su baravykais
-
Marinuota stinta
-
ZIGMO lašiša su karamelizuota sojos, cukranendrių cukraus ir laimo plutele
-
Lašiša grietinėlės padaže
-
Žuvytės tešloje
-
Kepta stinta su krapais
-
Karosai grietinėje
-
Baltieji žuvies kotletai
-
Žuvis ant grilio
-
Keptas ant grotelių upėtakis
-
Silkė pataluose
-
Lašišos užkandėlė
-
Bulviniai krabų blyneliai
-
Lašiša su krapų ir petražolių padažu
-
Žuvies kukulaičiai
Karpis, šutintas aluje
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Džiūvėsėliai,
1 stiklinė -
Gvazdikėliai,
3 vienetai -
Karpis,
1 kilogramas -
Alus,
1.5 stiklinės -
Actas, atskiestas, 3%,
1 stiklinė -
Kvietiniai miltai,
4 valgomieji šaukštai -
Razinos,
1 sauja -
Citrinos, žievelė, tarkuota,
1 vienetas -
Kvapieji pipirai,
6 vienetai -
Juodieji pipirai,
6 vienetai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalytas karpis supjaustomas gabalais, pasūdomas, pabarstomas miltais, pipirais, užpilamas atskiestu actu ir pusvalandį palaikomas šaltai. Į puode pakaitintą alų sudedamas sviestas ir jam ištirpus, sudedama žuvis su actu bei prieskoniais, suberiami džiūvėsėliai, uždengiama ir kaitinama 30—40 min. Baigiant šutinti, suberiamos razinos, tarkuota citrinos žievelė. Žuvį tinka valgyti ir karštą, ir šaltą.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...