Karpis, šutintas aluje
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 1 stiklinė | džiūvėsėliai |
| 3 vienetai | gvazdikėliai |
| 1 kilogramas | karpis |
| 1.5 stiklinės | alaus |
| 1 stiklinė | acto (atskiestas, 3%) |
| 4 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
| 1 sauja | razinos |
| 1 vienetas | citrinos (žievelė, tarkuota) |
| 6 vienetai | kvapieji pipirai |
| 6 vienetai | juodieji pipirai |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Išvalytas karpis supjaustomas gabalais, pasūdomas, pabarstomas miltais, pipirais, užpilamas atskiestu actu ir pusvalandį palaikomas šaltai. Į puode pakaitintą alų sudedamas sviestas ir jam ištirpus, sudedama žuvis su actu bei prieskoniais, suberiami džiūvėsėliai, uždengiama ir kaitinama 30—40 min. Baigiant šutinti, suberiamos razinos, tarkuota citrinos žievelė. Žuvį tinka valgyti ir karštą, ir šaltą.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Folijoje kepta skumbrė
-
Kepta marinuota menkė
-
Midijos su špinatais
-
Ant iešmo keptas ungurys
-
Išmarinuota žuvis
-
Žuvies ir krevečių šašlykai
-
Silkė su svogunais marinate
-
Žuvis su migdolais
-
Ant grotelių orkaitėje kepti ešeriukai
-
Kepta plekšnė padaže
-
Žuvies pudingas
-
Žuvies pyragas
-
Ant grotelių kepta žuvis
-
Žuvies kotletai su grybais
-
Žuvies maltinukai su žirnelių įdaru
-
Tešloje kepta silkė
-
Lynas, keptas su džiūvėsėliais
-
Lazanija su lašiša
-
Spageti su alyvuogėmis
-
Lašiša su pievagrybiais
Karpis, šutintas aluje
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Džiūvėsėliai,
1 stiklinė -
Gvazdikėliai,
3 vienetai -
Karpis,
1 kilogramas -
Alus,
1.5 stiklinės -
Actas, atskiestas, 3%,
1 stiklinė -
Kvietiniai miltai,
4 valgomieji šaukštai -
Razinos,
1 sauja -
Citrinos, žievelė, tarkuota,
1 vienetas -
Kvapieji pipirai,
6 vienetai -
Juodieji pipirai,
6 vienetai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalytas karpis supjaustomas gabalais, pasūdomas, pabarstomas miltais, pipirais, užpilamas atskiestu actu ir pusvalandį palaikomas šaltai. Į puode pakaitintą alų sudedamas sviestas ir jam ištirpus, sudedama žuvis su actu bei prieskoniais, suberiami džiūvėsėliai, uždengiama ir kaitinama 30—40 min. Baigiant šutinti, suberiamos razinos, tarkuota citrinos žievelė. Žuvį tinka valgyti ir karštą, ir šaltą.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
