Tešloje kepta silkė
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
| 6 valgomieji šaukštai | grietinė |
| šiek tiek | druska |
| 4 vienetai | silkė |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| 150 gramų | kvietiniai miltai |
| 6 valgomieji šaukštai | aliejaus |
| 3 vienetai | salotos (lapai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Išmirkytos silkės perpjaunamos išilgai pusiau ir išėmus kaulus, apdžiovinamos. Kiaušinių tryniai išsukami su 2 šaukštais aliejaus ir grietine, suberiama dalis miltų ir gerai išsukama. Baltymai išplakami ir atsargiai įmaišomi į tešlą kartu su likusiais miltais ir druska. Silkės pavoliojamos tešloje ir iškepamos įkaitintame aliejuje. Tiekiamos ataušintos, papuoštos salotų lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sicilijos ešerys
-
Kepta žuvis
-
Keptos kuojos
-
Troškinta lydeka
-
Spalvota jūros ešerio filė
-
Karpis, troškintas piene
-
Pyragas su lašišos įdaru
-
Spageti su krevetėmis
-
Lašiša su vasaros gėrybėmis
-
Lašiša su prieskoninėmis žolelėmis
-
Keptas ungurys
-
Kepta žuvis jogurto padaže
-
Lašiša grietinėlės padaže
-
Norvegiška menkė vasariškai
-
Įdaryta lydeka
-
Žuvies ir pupelių blynai
-
Lašišos apkepas
-
Silkės ir brokolių užkandėlė
-
Keptuvėje kepti traškūs ešeriai
-
Aštrios krevetės grilyje
Tešloje kepta silkė
Komentarai:
13
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grietinė,
6 valgomieji šaukštai - Druska
-
Silkė,
4 vienetai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
150 gramų -
Aliejus,
6 valgomieji šaukštai -
Salotos, lapai,
3 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išmirkytos silkės perpjaunamos išilgai pusiau ir išėmus kaulus, apdžiovinamos. Kiaušinių tryniai išsukami su 2 šaukštais aliejaus ir grietine, suberiama dalis miltų ir gerai išsukama. Baltymai išplakami ir atsargiai įmaišomi į tešlą kartu su likusiais miltais ir druska. Silkės pavoliojamos tešloje ir iškepamos įkaitintame aliejuje. Tiekiamos ataušintos, papuoštos salotų lapeliais.
Reklama:
Komentarai (13)
-
birute
2016-11-15 17:12
labai skanu
-
lina
2009-12-24 10:02
tikuosi bus skanu :-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
