![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Tešloje kepta silkė
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
6 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | druska |
4 vienetai | silkė |
2 vienetai | kiaušiniai |
150 gramų | kvietiniai miltai |
6 valgomieji šaukštai | aliejaus |
3 vienetai | salotos (lapai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Išmirkytos silkės perpjaunamos išilgai pusiau ir išėmus kaulus, apdžiovinamos. Kiaušinių tryniai išsukami su 2 šaukštais aliejaus ir grietine, suberiama dalis miltų ir gerai išsukama. Baltymai išplakami ir atsargiai įmaišomi į tešlą kartu su likusiais miltais ir druska. Silkės pavoliojamos tešloje ir iškepamos įkaitintame aliejuje. Tiekiamos ataušintos, papuoštos salotų lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Salotos su šaltai rūkyta lašiša ir granatais
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Gurmaniškas lašišos kepsnys
-
Kulebekas
-
Kalmarų žiedai tešloje
-
Saldžiarūgštė silkė
-
Lašišų arba upėtakių filė kepsnys su duonos plutele
-
Lašiša su citrina
-
Skumbrė mikrobanginėje
-
Lašišos šašlykas
-
Sočiausioji pica
-
Tailandietiškai keptas traškus kalmaras
-
Folijoje keptas karpis
-
Pikantiškosios krevetės grilyje
-
Orkaitėje kepta žuvis
-
Žuvis su alyvuogėmis
-
Lašišos faršo ir grikių kotletukai
-
Žuvis su migdolais
-
Orkaitėje keptos dorados
-
Cukinijos ir žuvies blyneliai
Tešloje kepta silkė
Komentarai:
13
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grietinė,
6 valgomieji šaukštai - Druska
-
Silkė,
4 vienetai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
150 gramų -
Aliejus,
6 valgomieji šaukštai -
Salotos, lapai,
3 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išmirkytos silkės perpjaunamos išilgai pusiau ir išėmus kaulus, apdžiovinamos. Kiaušinių tryniai išsukami su 2 šaukštais aliejaus ir grietine, suberiama dalis miltų ir gerai išsukama. Baltymai išplakami ir atsargiai įmaišomi į tešlą kartu su likusiais miltais ir druska. Silkės pavoliojamos tešloje ir iškepamos įkaitintame aliejuje. Tiekiamos ataušintos, papuoštos salotų lapeliais.
Reklama:
Komentarai (13)
-
birute
2016-11-15 17:12
labai skanu
-
lina
2009-12-24 10:02
tikuosi bus skanu :-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...