
Velykinis paršiukas
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
2 kilogramai | bulvių |
1 kilogramas | mėsa (malta) |
3 vienetai | kiaušiniai |
150 mililitrų | grietinėlės, 35% |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Bulvės nulupti ir išvirti. Padaryti košę kartu su kiaušiniais bei grietinėle. Mėsą apkepti su prieskoniais.
2.
Skardą iškloti foliją. Ant jos krėsti pusę bulvių košės. Ant bulvių dėti mėsą ir likusią bulvių košę. Suformuoti paršiuką. Vieną kiaušinį išplakti ir aptepti paršiuką. Iš pipirų žirnelių padaryti akutes. Kepti 200 °C temp. karštumo orkaitėje apie 40 min.
Gaunasi ne tik skanu, bet ir labai šventiška bei gražu.
Gaunasi ne tik skanu, bet ir labai šventiška bei gražu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvių kukuliai
-
Virtos bulvės su sviestu
-
Orkaitėje keptos bulvės
-
Blynai su razinom ir migdolais
-
Bulviniai blynai su mėsa
-
Pyragas su bulvėmis
-
Bulviškienė
-
Bulviniai blynai su krabų lazdelėmis
-
Pica su bulvėmis ir kumpiu
-
Skaniosios bulvytės
-
Blyninės picos iš bulvių
-
Orkaitėje keptos bulvės
-
Naminiai bulvių traškučiai
-
Žemaičių blynai
-
Apkepas „La Graikija“
-
Bulviniai pyragėliai su dešrelėmis
-
Bulvių pyragas su vištų kepenėlėmis
-
Bulviniai zrazai su grybų įdaru
-
Itališkai pagamintos bulvės
-
Bulvių paplotėliai
Velykinis paršiukas
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Bulvės,
2 kilogramai -
Mėsa, malta,
1 kilogramas -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Grietinėlė, 35%,
150 mililitrų - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulvės nulupti ir išvirti. Padaryti košę kartu su kiaušiniais bei grietinėle. Mėsą apkepti su prieskoniais.
Skardą iškloti foliją. Ant jos krėsti pusę bulvių košės. Ant bulvių dėti mėsą ir likusią bulvių košę. Suformuoti paršiuką. Vieną kiaušinį išplakti ir aptepti paršiuką. Iš pipirų žirnelių padaryti akutes. Kepti 200 °C temp. karštumo orkaitėje apie 40 min.
Gaunasi ne tik skanu, bet ir labai šventiška bei gražu.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai