Velykinis paršiukas
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
| 2 kilogramai | bulvių |
| 1 kilogramas | mėsa (malta) |
| 3 vienetai | kiaušiniai |
| 150 mililitrų | grietinėlės, 35% |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Bulvės nulupti ir išvirti. Padaryti košę kartu su kiaušiniais bei grietinėle. Mėsą apkepti su prieskoniais.
2.
Skardą iškloti foliją. Ant jos krėsti pusę bulvių košės. Ant bulvių dėti mėsą ir likusią bulvių košę. Suformuoti paršiuką. Vieną kiaušinį išplakti ir aptepti paršiuką. Iš pipirų žirnelių padaryti akutes. Kepti 200 °C temp. karštumo orkaitėje apie 40 min.
Gaunasi ne tik skanu, bet ir labai šventiška bei gražu.
Gaunasi ne tik skanu, bet ir labai šventiška bei gražu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvių casserole
-
Grilyje keptos bulvės
-
Keptos armonikos
-
Bulvių ir krabų lazdelių suktinukai
-
Cepelinai su mėsa
-
Bulviniai pyragėliai su dešrelėmis
-
Bulviniai blynai (Kiek kitaip)
-
Kava su brendžiu ir muskatu
-
Skanu ir greita
-
Raganos kepsniukas
-
Virtų bulvių blynai
-
Tarkuotų bulvių cepelinai su mėsos ir varškės įdarais
-
Vėdarai su cukinijomis
-
Dzūkiškos bandos ant kopūsto lapo
-
Žemaičių blynai su spirgučiais
-
Skaniosios bulvytės
-
Bulviškienė
-
Troškinys čenachinėse
-
Bulvių kroketai
-
Vaivorikštinė bulvių košė
Velykinis paršiukas
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Bulvės,
2 kilogramai -
Mėsa, malta,
1 kilogramas -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Grietinėlė, 35%,
150 mililitrų - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulvės nulupti ir išvirti. Padaryti košę kartu su kiaušiniais bei grietinėle. Mėsą apkepti su prieskoniais.
Skardą iškloti foliją. Ant jos krėsti pusę bulvių košės. Ant bulvių dėti mėsą ir likusią bulvių košę. Suformuoti paršiuką. Vieną kiaušinį išplakti ir aptepti paršiuką. Iš pipirų žirnelių padaryti akutes. Kepti 200 °C temp. karštumo orkaitėje apie 40 min.
Gaunasi ne tik skanu, bet ir labai šventiška bei gražu.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai