Virkite bulves, sumaišytas su prieskonių mišiniu, kol suminkštės. Tada nusausinkite ir perpjaukite per pusę.
Ant viršaus uždėkite sviesto ir krapų. Patiekite dar šiltas.
Patarimas! Iki Naujųjų metų bulves galite valgyti su lupenomis, vėliau patariame jas naudoti nuluptas.
Virtos bulvės su sviestu
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 3 valgomieji šaukštai | sviestas |
| 1 kilogramas | bulvių (mažos) |
| 2 valgomieji šaukštai | prieskoniai (bulvėms virti, Santa Maria) |
| šiek tiek | krapai (švieži) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Cukinijų ir bulvių apkepas
-
Blynai su razinom ir migdolais
-
Tarkuotų bulvių cepelinai su mėsos ir varškės įdarais
-
Bulvių vėdarai
-
Žemaičių blynai su grybų padažu
-
Bajoriškas kugelis su kiaulės koja
-
Bulvių suflė
-
Bulvių pica
-
Studentiškos bulvės
-
Bulvinis paršelis Kalėdoms
-
Bulvių košė su vištiena
-
Bulviniai blynai iš tarkuotų bulvių
-
Vėdarai su cukinijomis
-
Įdaryti bulvių kukuliai
-
Čekiški bulviniai blynai
-
Bulvių ir kamambero apkepas
-
Apkepas „La Graikija“
-
Bulvių kepsnys
-
Pievagrybiai ant žarijų
-
Bulvinė pica
Virtos bulvės su sviestu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
3 valgomieji šaukštai -
Bulvės, mažos,
1 kilogramas -
Prieskoniai, bulvėms virti, Santa Maria,
2 valgomieji šaukštai - Krapai, švieži
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Virkite bulves, sumaišytas su prieskonių mišiniu, kol suminkštės. Tada nusausinkite ir perpjaukite per pusę.
Ant viršaus uždėkite sviesto ir krapų. Patiekite dar šiltas.
Patarimas! Iki Naujųjų metų bulves galite valgyti su lupenomis, vėliau patariame jas naudoti nuluptas.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
