Bulves sutarkuoti.
Į bulvių tarkę įmaišyti prieskonius.
Svogūną susmulkinti ir įmaišyti į bulvių masę.
Kepimo skardą patepti sviestu.
Bulvių masę supilti į kepimo indą. Viršų pabarstyti fermentiniu sūriu.
Kepti 180-200 laipsnių orkaitėje 50-60 minučių.
Iškepusį apkepą pabarstyti smulkintais svogūnų laiškais.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Baltarusiškas bulvių apkepas
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
500 gramų | bulvių |
50 gramų | sviestas |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
1 vienetas | svogūnai (laiškai) |
150 gramų | sūris (fermentinis) |
šiek tiek | druska |
2 vienetai | svogūnai (laiškai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvinės bandelės
-
Švediški bulviniai blynai
-
Virtos bulvės su sviestu
-
Bulvytės su dešrelėmis
-
Žemaičių blynai su spirgučiais
-
Žemaičių blynai su grybų padažu
-
Bulvių pyragas su vištų kepenėlėmis
-
Bajoriškas kugelis su kiaulės koja
-
Bulvių apkepas su morkomis
-
Bulvinukai
-
Įdarytos bulvės
-
Bulviškienė
-
Vyžos iš bulvių
-
Bulvių košė su "lepeškom"
-
Bulvių kukuliai grybų padaže
-
Arkliukas "alia Žemaitis"
-
Faršu įdarytos bulvės
-
Bulvinės bandelės
-
Bulviniai blynai su įdaru
-
Bulviniai blynai su sūriu
Baltarusiškas bulvių apkepas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Bulvės,
500 gramų -
Sviestas,
50 gramų - Juodieji pipirai, malti
-
Svogūnai, laiškai,
1 vienetas -
Sūris, fermentinis,
150 gramų - Druska
-
Svogūnai, laiškai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves sutarkuoti.
Į bulvių tarkę įmaišyti prieskonius.
Svogūną susmulkinti ir įmaišyti į bulvių masę.
Kepimo skardą patepti sviestu.
Bulvių masę supilti į kepimo indą. Viršų pabarstyti fermentiniu sūriu.
Kepti 180-200 laipsnių orkaitėje 50-60 minučių.
Iškepusį apkepą pabarstyti smulkintais svogūnų laiškais.
Reklama:
Komentarai (5)
-
vika
2011-11-01 19:34
nera lb sunkus, bet ir neatrodo kad butu skanus. ar bandet kas?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...