Bulves sutarkuoti.
Į bulvių tarkę įmaišyti prieskonius.
Svogūną susmulkinti ir įmaišyti į bulvių masę.
Kepimo skardą patepti sviestu.
Bulvių masę supilti į kepimo indą. Viršų pabarstyti fermentiniu sūriu.
Kepti 180-200 laipsnių orkaitėje 50-60 minučių.
Iškepusį apkepą pabarstyti smulkintais svogūnų laiškais.
Baltarusiškas bulvių apkepas
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
500 gramų | bulvių |
50 gramų | sviestas |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
1 vienetas | svogūnai (laiškai) |
150 gramų | sūris (fermentinis) |
šiek tiek | druska |
2 vienetai | svogūnai (laiškai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bulvių casserole
- Raganos kepsniukas
- Bulvių pyragas su vištų kepenėlėmis
- Bulvių kukuliai
- Skaniosios bulvės su sūrio užpilu
- Apkeptos bulvės su sūriu
- Bulvių kukuliai grybų padaže
- Švediški bulviniai blynai
- Norvegiški bulviniai blynai
- Vėdarai
- Troškinys čenachinėse
- Tarkuotų bulvių blynai
- Švilpikai
- Bulvių vėdarai
- Bulviniai bokšteliai
- Bulvytės su dešrelėmis
- Bajoriškas kugelis su kiaulės koja
- Sklindžiai su spirgais
- Apkepas „La Graikija“
- Bulvių, pupelių ir grybų paplotėliai
Baltarusiškas bulvių apkepas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Bulvės,
500 gramų -
Sviestas,
50 gramų - Juodieji pipirai, malti
-
Svogūnai, laiškai,
1 vienetas -
Sūris, fermentinis,
150 gramų - Druska
-
Svogūnai, laiškai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves sutarkuoti.
Į bulvių tarkę įmaišyti prieskonius.
Svogūną susmulkinti ir įmaišyti į bulvių masę.
Kepimo skardą patepti sviestu.
Bulvių masę supilti į kepimo indą. Viršų pabarstyti fermentiniu sūriu.
Kepti 180-200 laipsnių orkaitėje 50-60 minučių.
Iškepusį apkepą pabarstyti smulkintais svogūnų laiškais.
Reklama:
Komentarai (5)
-
vika
2011-11-01 19:34
nera lb sunkus, bet ir neatrodo kad butu skanus. ar bandet kas?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...