Baklažano sėklas išimti, supjaustyti jį dideliais griežiniais ir pamerkti 5 -10 min. į druskos tirpąlą. Likusias daržoves taip pat supjaustyti ir visas jas sumaišyti su alyvuogių aliejumi ir prieskoninėmis žolėmis. Kepti specialioje grilio keptuvėje ar ant grotelių keletą minučių.
Sveika ir labai skanu.
Karštos grilio salotos
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai | baklažanai |
2 vienetai | cukinija |
2 vienetai | paprika |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | pipirai (čili) |
šiek tiek | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | prieskoninės žolelės (pvz. česnakai, čiobrelis, bazilikas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Blynai iš patisonų
- Įdarytas moliūgas
- Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
- Įdaryta cukinija
- Brokolių apkepas
- Moliūgų blynai su abrikosais
- Bulvių patiekalas
- Morkų maltiniai
- Su sūriu ir pomidorais kepti baklažanai
- Paprikų laiveliai
- Baklažanai su pomidorais ir sūriu
- Burokėlių blynai su varške
- Troškinti įdaryti agurkai
- Balandėliai pekino kopūsto lapuose
- Auksaspalvės kukūruzų burbuolės
- Vištienos ir baklažanų apkepas
- Kopūstų apkepas
- Įdaryti pomidorai
- Grikiais ir daržovėmis įdarytos paprikos
- Sojų apkepas su daržovėmis
Karštos grilio salotos
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Baklažanai,
2 vienetai -
Cukinija,
2 vienetai -
Paprika,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Pipirai, čili,
1 vienetas - Alyvuogių aliejus
- Druska
- Pipirai
- Prieskoninės žolelės, pvz. česnakai, čiobrelis, bazilikas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Baklažano sėklas išimti, supjaustyti jį dideliais griežiniais ir pamerkti 5 -10 min. į druskos tirpąlą. Likusias daržoves taip pat supjaustyti ir visas jas sumaišyti su alyvuogių aliejumi ir prieskoninėmis žolėmis. Kepti specialioje grilio keptuvėje ar ant grotelių keletą minučių.
Sveika ir labai skanu.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai