Baklažano sėklas išimti, supjaustyti jį dideliais griežiniais ir pamerkti 5 -10 min. į druskos tirpąlą. Likusias daržoves taip pat supjaustyti ir visas jas sumaišyti su alyvuogių aliejumi ir prieskoninėmis žolėmis. Kepti specialioje grilio keptuvėje ar ant grotelių keletą minučių.
Sveika ir labai skanu.

Karštos grilio salotos
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai | baklažanai |
2 vienetai | cukinija |
2 vienetai | paprika |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | pipirai (čili) |
šiek tiek | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | prieskoninės žolelės (pvz. česnakai, čiobrelis, bazilikas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Nesaldūs cukinijų blynai
-
Ispaniškas avinžirnių ir špinatų troškinys
-
Morkų blyneliai
-
Troškinti daržovių suktinukai
-
Paprikų laiveliai
-
Apkepas „La Graikija“
-
Balandėliai su paprika ir pupelėmis
-
Kopūstų tortas
-
Agurkų ir cukinijos apkepas
-
Įdarytos paprikos
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Baklažanai su daržovėmis ir kalakutiena
-
Kepti pievagrybiai su paprika
-
Šparaginės pupelės su šonine
-
Rudeniškas tortas su faršu ir daržovėmis
-
Keptos paprikos
-
Slovakiški baklažanai
-
Su sūriu ir pomidorais kepti baklažanai
-
Pupos su čiobreliais
-
Faršu įdaryti pomidorai
Karštos grilio salotos
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Baklažanai,
2 vienetai -
Cukinija,
2 vienetai -
Paprika,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Pipirai, čili,
1 vienetas - Alyvuogių aliejus
- Druska
- Pipirai
- Prieskoninės žolelės, pvz. česnakai, čiobrelis, bazilikas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Baklažano sėklas išimti, supjaustyti jį dideliais griežiniais ir pamerkti 5 -10 min. į druskos tirpąlą. Likusias daržoves taip pat supjaustyti ir visas jas sumaišyti su alyvuogių aliejumi ir prieskoninėmis žolėmis. Kepti specialioje grilio keptuvėje ar ant grotelių keletą minučių.
Sveika ir labai skanu.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai