Išplakame kiaušinius su pienu ir druska. Įmaišome makaronus.
Papriką ir kumpį supjaustome kubeliais ir pakepiname keptuvėje ~4 min. Supilame kiaušinių plakinį su makaronais.
Suberiame žirnelius, pertražoles ir prieskonius. Uždengę dangčiu kepiname 5 min. Po to apibarstome sutarkuotu sūriu ir kepiname dar apie 3-4 minutes ant nedidelio kaitrumo ugnies.
Omletas "Kitaip"
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
0.5 stiklinės | sūris (fermentinis, tarkuotas) |
4 vienetai | kiaušiniai |
4 valgomieji šaukštai | pienas |
2 stiklinės | makaronai (virti) |
šiek tiek | druska |
0.5 vieneto | paprika |
šiek tiek | aliejaus |
100 gramų | kiauliena (kumpis) |
0.5 stiklinės | žirniai |
1 sauja | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Cukinija su varškės įdaru
- Kiaušinienė su varške
- Šašlykai garstyčių marinate
- Turkiškai pagaminti kiaušiniai
- Skanus varškės apkepas
- Varškės ir sūrio apkepas
- Varškės virtinukai
- Omletas su paprika
- Varškės ir sūrio apkepas
- Varškės apkepas su razinomis
- Margaritos varškės apkepas
- Cukinijos su varškės įdaru
- Varškės ir bulvių plokštainis
- Varškėtukas
- Varškės apkepas
- Omletas su grybais
- Varškės apkepas
- Šašlykas granatų sulčių marinate
- Varškės apkepas su razinomis
- Nuostabieji varškėčiai su uogomis
Omletas "Kitaip"
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sūris, fermentinis, tarkuotas,
0.5 stiklinės -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Pienas,
4 valgomieji šaukštai -
Makaronai, virti,
2 stiklinės - Druska
-
Paprika,
0.5 vieneto - Aliejus
-
Kiauliena, kumpis,
100 gramų -
Žirniai,
0.5 stiklinės -
Petražolės,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išplakame kiaušinius su pienu ir druska. Įmaišome makaronus.
Papriką ir kumpį supjaustome kubeliais ir pakepiname keptuvėje ~4 min. Supilame kiaušinių plakinį su makaronais.
Suberiame žirnelius, pertražoles ir prieskonius. Uždengę dangčiu kepiname 5 min. Po to apibarstome sutarkuotu sūriu ir kepiname dar apie 3-4 minutes ant nedidelio kaitrumo ugnies.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...