Varškę sutrinti su cukrumi, kiaušiniu. Įberti druskos žiupsnelį, berti miltus ir užminkyti tešlą. Formuoti cilindrus ir supjaustyti 1 cm riekelėmis. Dėti į pasūdytą verdantį vandenį ir iškilus pavirti dar kelias minutes. Pasiruošti padažą: kelis šaukštus grietinės sumaišyti su šviežiai trintomis braškėmis (naudojau užšaldytas trintas braškes su cukrumi). išvirtus ir nuvarvintus varškėčius dėti į serviravimo indus ir aplieti padažu.
Skanaus!
Virti varškėčiai su braškiniu padažu
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
250 gramų | varškė (pusriebė) |
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | druska |
180 mililitrų | miltai |
šiek tiek | grietinė |
šiek tiek | braškės (šviežiai trintos (su cukrumi)) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bulvių ir varškės apkepas
- Omletas "Kitaip"
- Austrijos varškėtis
- Turkiškai pagaminti kiaušiniai
- Dvisluoksnis varškės apkepas
- Kiaušinienė su varške
- "Ponios cepelinai"
- Šašlykas granatų sulčių marinate
- Bulvių ir kamambero apkepas
- Nuostabieji varškėčiai su uogomis
- Kiaušinių plakinyje kepti brokoliai ir krevetės
- Cukinija su varškės įdaru
- Bananiniai varškėčiai
- Laukinis sūris
- Varškės apkepas
- Varškės apkepas su ryžiais
- Špinatų apkepas su varške
- Olandiškas omletas
- Florencijos kiaušiniai
- Virtinukai
Virti varškėčiai su braškiniu padažu
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Varškė, pusriebė,
250 gramų -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Druska
-
Miltai,
180 mililitrų - Grietinė
- Braškės, šviežiai trintos (su cukrumi)
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Varškę sutrinti su cukrumi, kiaušiniu. Įberti druskos žiupsnelį, berti miltus ir užminkyti tešlą. Formuoti cilindrus ir supjaustyti 1 cm riekelėmis. Dėti į pasūdytą verdantį vandenį ir iškilus pavirti dar kelias minutes. Pasiruošti padažą: kelis šaukštus grietinės sumaišyti su šviežiai trintomis braškėmis (naudojau užšaldytas trintas braškes su cukrumi). išvirtus ir nuvarvintus varškėčius dėti į serviravimo indus ir aplieti padažu.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...