![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Studentiški pusryčiai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
2 vienetai | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
šiek tiek | vanduo |
100 gramų | kiauliena (kumpis arba dešra) |
2 riekės | duona (balta) |
šiek tiek | prieskoniai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Duoną, ir kumpį (arba dešrą) supjaustome ir paskrudiname sudedame įkaitintoje keptuvėje su aliejumi.Į dubenėlį sumušame kiaušinius, juos gerai iki putų išplakame dedame miltus ir įpilame vandens, viską pagardiname druska, prieskoniais,juodaisiais pipirais ir išplakame. Gautą masę supilame ant pakepintos duonos ir kumpio, paskirstytų po visą keptuvę. Kepame tol kol apskrunda apatinė kepinio dalis, perpjauname į keturias dalis ir apverčiame kita puse. Apkepiname taip, kad apskrustų. Galime patiekti su kečupu, arba padažu padarytu iš kečupo ir mojonezo.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varškės apkepas su juodaisiais serbentais
-
Cukinijos su varškės įdaru
-
Virtinukai
-
Varškėtukas
-
Varškės ir manų apkepas
-
Kiaušinienė su pienu
-
Pyragas su braškėmis ir žele
-
Austrijos varškėtis
-
Kiaušinienė kumpio puodelyje
-
Florencijos kiaušiniai
-
Bulvių ir kamambero apkepas
-
Aromatingieji varškėčiai
-
Omletas su kumpiu ir žirneliais
-
Varškės apkepas su žemuogėm
-
Omletas su grybais
-
Gardus varškės apkepas
-
Varškėčiai su bulvėmis
-
Omletas "Kitaip"
-
Varškės ir sūrio apkepas
-
Spurgečiai
Studentiški pusryčiai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai - Vanduo
-
Kiauliena, kumpis arba dešra,
100 gramų -
Duona, balta,
2 riekės - Prieskoniai
- Druska
- Pipirai, juodieji
- Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Duoną, ir kumpį (arba dešrą) supjaustome ir paskrudiname sudedame įkaitintoje keptuvėje su aliejumi.Į dubenėlį sumušame kiaušinius, juos gerai iki putų išplakame dedame miltus ir įpilame vandens, viską pagardiname druska, prieskoniais,juodaisiais pipirais ir išplakame. Gautą masę supilame ant pakepintos duonos ir kumpio, paskirstytų po visą keptuvę. Kepame tol kol apskrunda apatinė kepinio dalis, perpjauname į keturias dalis ir apverčiame kita puse. Apkepiname taip, kad apskrustų. Galime patiekti su kečupu, arba padažu padarytu iš kečupo ir mojonezo.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...