
Studentiški pusryčiai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
2 vienetai | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
šiek tiek | vanduo |
100 gramų | kiauliena (kumpis arba dešra) |
2 riekės | duona (balta) |
šiek tiek | prieskoniai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Duoną, ir kumpį (arba dešrą) supjaustome ir paskrudiname sudedame įkaitintoje keptuvėje su aliejumi.Į dubenėlį sumušame kiaušinius, juos gerai iki putų išplakame dedame miltus ir įpilame vandens, viską pagardiname druska, prieskoniais,juodaisiais pipirais ir išplakame. Gautą masę supilame ant pakepintos duonos ir kumpio, paskirstytų po visą keptuvę. Kepame tol kol apskrunda apatinė kepinio dalis, perpjauname į keturias dalis ir apverčiame kita puse. Apkepiname taip, kad apskrustų. Galime patiekti su kečupu, arba padažu padarytu iš kečupo ir mojonezo.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varškėtukas
-
Omletas su paprika
-
Nuostabieji varškėčiai su uogomis
-
Varškės apkepas su juodaisiais serbentais
-
Ant žarijų keptas sūris
-
Varškės kukulaičiai
-
Gardus varškės apkepas
-
Varškės apkepas su razinomis
-
Varškės apkepas
-
"Ponios cepelinai"
-
Varškėtukai
-
Šventinė kiaulienos armonikėlė
-
Varškės apkepas su vyšniomis
-
Omletas su grybais
-
Varškės virtinukai
-
Margaritos varškės apkepas
-
Varškės apkepas su žemuogėm
-
Varškės ir sūrio apkepas
-
Varškės ir bulvių plokštainis
-
Greitas bulvių apkepas
Studentiški pusryčiai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai - Vanduo
-
Kiauliena, kumpis arba dešra,
100 gramų -
Duona, balta,
2 riekės - Prieskoniai
- Druska
- Pipirai, juodieji
- Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Duoną, ir kumpį (arba dešrą) supjaustome ir paskrudiname sudedame įkaitintoje keptuvėje su aliejumi.Į dubenėlį sumušame kiaušinius, juos gerai iki putų išplakame dedame miltus ir įpilame vandens, viską pagardiname druska, prieskoniais,juodaisiais pipirais ir išplakame. Gautą masę supilame ant pakepintos duonos ir kumpio, paskirstytų po visą keptuvę. Kepame tol kol apskrunda apatinė kepinio dalis, perpjauname į keturias dalis ir apverčiame kita puse. Apkepiname taip, kad apskrustų. Galime patiekti su kečupu, arba padažu padarytu iš kečupo ir mojonezo.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...