
Studentiški pusryčiai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
2 vienetai | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
šiek tiek | vanduo |
100 gramų | kiauliena (kumpis arba dešra) |
2 riekės | duona (balta) |
šiek tiek | prieskoniai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Duoną, ir kumpį (arba dešrą) supjaustome ir paskrudiname sudedame įkaitintoje keptuvėje su aliejumi.Į dubenėlį sumušame kiaušinius, juos gerai iki putų išplakame dedame miltus ir įpilame vandens, viską pagardiname druska, prieskoniais,juodaisiais pipirais ir išplakame. Gautą masę supilame ant pakepintos duonos ir kumpio, paskirstytų po visą keptuvę. Kepame tol kol apskrunda apatinė kepinio dalis, perpjauname į keturias dalis ir apverčiame kita puse. Apkepiname taip, kad apskrustų. Galime patiekti su kečupu, arba padažu padarytu iš kečupo ir mojonezo.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaušinių plakinyje kepti brokoliai ir krevetės
-
Škotiški kiaušiniai
-
Aromatingieji varškėčiai
-
Dvisluoksnis varškės apkepas
-
Omletas su kumpiu ir žirneliais
-
Varškės apkepas su bananais
-
Varškėčiai su klevų sirupu
-
Turkiškai pagaminti kiaušiniai
-
Įdarytos cukinijos
-
Virti varškėčiai su braškiniu padažu
-
Varškės apkepo kvadratėliai
-
Grill sūris
-
Varškės kukulaičiai
-
Dešrelės su įdaru
-
Nuostabieji varškėčiai su uogomis
-
Ant žarijų keptas sūris
-
Bananiniai varškėčiai
-
Tinginių pyragas
-
Varškės apkepėlis
-
Varškės apkepas su razinomis
Studentiški pusryčiai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai - Vanduo
-
Kiauliena, kumpis arba dešra,
100 gramų -
Duona, balta,
2 riekės - Prieskoniai
- Druska
- Pipirai, juodieji
- Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Duoną, ir kumpį (arba dešrą) supjaustome ir paskrudiname sudedame įkaitintoje keptuvėje su aliejumi.Į dubenėlį sumušame kiaušinius, juos gerai iki putų išplakame dedame miltus ir įpilame vandens, viską pagardiname druska, prieskoniais,juodaisiais pipirais ir išplakame. Gautą masę supilame ant pakepintos duonos ir kumpio, paskirstytų po visą keptuvę. Kepame tol kol apskrunda apatinė kepinio dalis, perpjauname į keturias dalis ir apverčiame kita puse. Apkepiname taip, kad apskrustų. Galime patiekti su kečupu, arba padažu padarytu iš kečupo ir mojonezo.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...