Grybai supjaustomi mažomis skiltelėmis ir 5—10 min. patroškinami aliejuje su petražolių lapeliais ir prieskoniais. Iš trynių, miltų užmaišoma netiršta tešla (grietinės tirštumo, kuri sumaišoma su grybais, kumpio kubeliais ir atskirai išplaktais baltymais). Omletas iškepamas keptuvėje su daug aliejaus.
Valgis paduodamas karštas.
Grybų omletas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
šiek tiek | aliejaus |
250 gramų | pievagrybiai |
30 gramų | sviestas |
3 vienetai | kiaušiniai |
100 gramų | kiauliena (kumpis) |
4 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Margaritos varškės apkepas
- Varškės apkepas
- Kiaušinienė kumpio puodelyje
- Varškės ir sūrio apkepas
- Varškės apkepas
- Škotiški kiaušiniai
- Studentiški pusryčiai
- Tinginių pyragas
- Varškės apkepėlis
- Varškės apkepas su žemuogėm
- Omletas su šernienos paštetu
- Varškės apkepas su razinomis
- Varškės ir sūrio apkepas
- Florencijos kiaušiniai
- Šašlykas granatų sulčių marinate
- Jautienos nugarinės brandintas steikas T-BONE su voveraičių padažu
- Greitas bulvių apkepas
- Omletas "Kitaip"
- Varškės apkepas
- Bulvių ir kamambero apkepas
Grybų omletas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Pipirai, juodieji
- Aliejus
-
Pievagrybiai,
250 gramų -
Sviestas,
30 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Kiauliena, kumpis,
100 gramų -
Kvietiniai miltai,
4 valgomieji šaukštai - Druska
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybai supjaustomi mažomis skiltelėmis ir 5—10 min. patroškinami aliejuje su petražolių lapeliais ir prieskoniais. Iš trynių, miltų užmaišoma netiršta tešla (grietinės tirštumo, kuri sumaišoma su grybais, kumpio kubeliais ir atskirai išplaktais baltymais). Omletas iškepamas keptuvėje su daug aliejaus.
Valgis paduodamas karštas.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...