Grybai supjaustomi mažomis skiltelėmis ir 5—10 min. patroškinami aliejuje su petražolių lapeliais ir prieskoniais. Iš trynių, miltų užmaišoma netiršta tešla (grietinės tirštumo, kuri sumaišoma su grybais, kumpio kubeliais ir atskirai išplaktais baltymais). Omletas iškepamas keptuvėje su daug aliejaus.
Valgis paduodamas karštas.
Grybų omletas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
šiek tiek | aliejaus |
250 gramų | pievagrybiai |
30 gramų | sviestas |
3 vienetai | kiaušiniai |
100 gramų | kiauliena (kumpis) |
4 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Jautienos nugarinės brandintas steikas T-BONE su voveraičių padažu
- Virti varškėčiai su braškiniu padažu
- Kiaušiniai garuose
- Įdarytos cukinijos
- Varškės apkepo kvadratėliai
- Varškės blyneliai
- Varškės ir manų apkepas
- Omletas su grybais
- Varškės apkepas su bananais
- Škotiški kiaušiniai
- Varškės apkepas su juodaisiais serbentais
- Dešrelės su įdaru
- Spurgečiai
- Špinatų apkepas
- Tirolietiškas omletas su grybais
- Varškės apkepas
- Virtinukai su sūriu
- Bulvių ir varškės apkepas
- Greitas ir skanus varškės apkepas
- Varškėtukai
Grybų omletas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Pipirai, juodieji
- Aliejus
-
Pievagrybiai,
250 gramų -
Sviestas,
30 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Kiauliena, kumpis,
100 gramų -
Kvietiniai miltai,
4 valgomieji šaukštai - Druska
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybai supjaustomi mažomis skiltelėmis ir 5—10 min. patroškinami aliejuje su petražolių lapeliais ir prieskoniais. Iš trynių, miltų užmaišoma netiršta tešla (grietinės tirštumo, kuri sumaišoma su grybais, kumpio kubeliais ir atskirai išplaktais baltymais). Omletas iškepamas keptuvėje su daug aliejaus.
Valgis paduodamas karštas.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...