Grybai supjaustomi mažomis skiltelėmis ir 5—10 min. patroškinami aliejuje su petražolių lapeliais ir prieskoniais. Iš trynių, miltų užmaišoma netiršta tešla (grietinės tirštumo, kuri sumaišoma su grybais, kumpio kubeliais ir atskirai išplaktais baltymais). Omletas iškepamas keptuvėje su daug aliejaus.
Valgis paduodamas karštas.
Grybų omletas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | pipirai (juodieji) |
| šiek tiek | aliejaus |
| 250 gramų | pievagrybiai |
| 30 gramų | sviestas |
| 3 vienetai | kiaušiniai |
| 100 gramų | kiauliena (kumpis) |
| 4 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepenėlių kepsneliai
-
Omletas su paprika
-
Omletas su šernienos paštetu
-
Greitas ir skanus varškės apkepas
-
Varškės apkepo kvadratėliai
-
Gardus varškės apkepas
-
Sūrio kepsnys
-
Varškės apkepas su razinomis
-
Varškės ir morkų apkepas
-
Laukinis sūris
-
Varškės apkepas
-
Varškės ir bulvių plokštainis
-
Varškėčiai su klevų sirupu
-
Vidos tinginėliai
-
Grybų omletas
-
Tirolietiškas omletas su grybais
-
Aromatingieji varškėčiai
-
Virti varškėčiai su braškiniu padažu
-
Varškės apkepas su žemuogėm
-
Varškės apkepas su asiūkliais
Grybų omletas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Pipirai, juodieji
- Aliejus
-
Pievagrybiai,
250 gramų -
Sviestas,
30 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Kiauliena, kumpis,
100 gramų -
Kvietiniai miltai,
4 valgomieji šaukštai - Druska
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybai supjaustomi mažomis skiltelėmis ir 5—10 min. patroškinami aliejuje su petražolių lapeliais ir prieskoniais. Iš trynių, miltų užmaišoma netiršta tešla (grietinės tirštumo, kuri sumaišoma su grybais, kumpio kubeliais ir atskirai išplaktais baltymais). Omletas iškepamas keptuvėje su daug aliejaus.
Valgis paduodamas karštas.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
