Įkaitinkite orkaitę iki 190° C.
Išplakite kiaušinius su cukrumi ir žiupsneliu druskos.
Įmaišykite varškę, sodą, manus, grietinę ir vyšnias be kauliukų. Vyšnios tinka konservuotos arba šaldytos.
Apkepą supilkite į kepimo formą.
Pašaukite 50 minučių į orkaitę.
Kai iškeps ir pravės (po 10 minučių, kai išėmėte iš orkaitės) aptepkite ištirpintu šokoladu.
Skanaus!
Varškės apkepas su šokolado glaistu
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | vyšnios |
šiek tiek | druska |
1 arbatinis šaukštelis | soda |
2 vienetai | kiaušiniai |
0.5 stiklinės | cukrus |
600 gramų | varškė |
4 valgomieji šaukštai | manų kruopos |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
100 gramų | juodojo šokolado |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Varškės apkepas
- Greitas omletas
- Skanus varškės apkepas
- Suflė su žirneliais
- "Ponios cepelinai"
- Sūrio kepsnys
- Omletas "Kitaip"
- Turkiškai pagaminti kiaušiniai
- Florencijos kiaušiniai
- Šventinė kiaulienos armonikėlė
- Kiaušiniai garuose
- Varškės ir manų apkepas
- Austrijos varškėtis
- Omletas su paprika
- Tinginių pyragas
- Varškės apkepas su juodaisiais serbentais
- Laukinis sūris
- Spurgečiai
- Varškės apkepas
- Kiaušinienė su pienu
Varškės apkepas su šokolado glaistu
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vyšnios,
1 stiklinė - Druska
-
Soda,
1 arbatinis šaukštelis -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Cukrus,
0.5 stiklinės -
Varškė,
600 gramų -
Manų kruopos,
4 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Juodasis šokoladas,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įkaitinkite orkaitę iki 190° C.
Išplakite kiaušinius su cukrumi ir žiupsneliu druskos.
Įmaišykite varškę, sodą, manus, grietinę ir vyšnias be kauliukų. Vyšnios tinka konservuotos arba šaldytos.
Apkepą supilkite į kepimo formą.
Pašaukite 50 minučių į orkaitę.
Kai iškeps ir pravės (po 10 minučių, kai išėmėte iš orkaitės) aptepkite ištirpintu šokoladu.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...