
Omletas su grybais
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
2 vienetai | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | pienas |
1 vienetas | svogūnai |
0.5 stiklinės | pievagrybiai |
30 gramų | sūris (fermentinis) |
šiek tiek | augalinio aliejaus |
20 gramų | sviestas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Svogūną supjaustyti ir apkepti įkaitintame aliejuje iki ausinės spalvos. Tada į keptuvę sudėti pusiau perpjautus pievagrybius ir kepti minutę laiko.
2.
Kiaušinius išplakti su žiupsneliu druskos. Keptuvėje ištirpinti sviestą ir supilti kiaušinių plakinį ir kepti pora minučių. Tada, vienoje omleto pusėje, sudėti keptuvės turinį, mentele perlenkti omletą ir dar keletą minučių kepti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Cukinijos su varškės įdaru
-
Greitas bulvių apkepas
-
Špinatų apkepas
-
Nuostabieji varškėčiai su uogomis
-
Austrijos varškėtis
-
Varškės ir sūrio apkepas
-
Varškėčiai su džiovintais vaisiais
-
Omletas su prieskoniniais žalumynais
-
Varškės apkepėlis
-
Varškės ir morkų apkepas
-
Spurgečiai
-
Varškėčiai su klevų sirupu
-
Varškės apkepas su juodaisiais serbentais
-
Ant žarijų keptas sūris
-
Šventinė višta
-
Kiaušinienė su pienu
-
Varškės apkepas
-
Kiaušinienė kumpio puodelyje
-
Virtinukai su sūriu
-
Tinginių pyragas
Omletas su grybais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Pienas,
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Pievagrybiai,
0.5 stiklinės -
Sūris, fermentinis,
30 gramų - Augalinis aliejus
-
Sviestas,
20 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūną supjaustyti ir apkepti įkaitintame aliejuje iki ausinės spalvos. Tada į keptuvę sudėti pusiau perpjautus pievagrybius ir kepti minutę laiko.
Kiaušinius išplakti su žiupsneliu druskos. Keptuvėje ištirpinti sviestą ir supilti kiaušinių plakinį ir kepti pora minučių. Tada, vienoje omleto pusėje, sudėti keptuvės turinį, mentele perlenkti omletą ir dar keletą minučių kepti.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...