Į varškę įmušti kiaušinius, sudėti cukrų, supilti ištirpintą sviestą, berti truputį druskos ir pamaišyti. Tada berti pusė miltų ir maišyti tešlą. Likusius miltus supilkite ant lygaus paviršiaus, o ant jų išverskite varškės masę ir minkykite, kol tešla taps vientisa. Formuokite pailgą volą, supjaustykite griežinėliais ir virkite verdačiame vandenyje, kol varškėčiai iškils į paviršių ir taps minkšti.
P.s. Virtinių galite iškarto nevirti. Sudėkite į šaldymo indus ir užšaldykite.

Virtinukai
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų | varškė (geriau rūgštesnė, naminė) |
3 vienetai | kiaušiniai (naminiai) |
180 gramų | miltai |
30 gramų | sviestas (lydytas ) |
3 valgomieji šaukštai | cukrus |
šiek tiek | druska |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varškės ir sūrio apkepas
-
Kiaušinienė su pienu
-
Varškės apkepas
-
Paprastas varškės apkepas
-
Bananiniai varškėčiai
-
Varškės ir manų apkepas
-
Bulvių ir kamambero apkepas
-
Omletas su grybais
-
Omletas "Kitaip"
-
Varškėčiai su klevų sirupu
-
Omletas su šernienos paštetu
-
Dvisluoksnis varškės apkepas
-
Omletas su paprika
-
Špinatų apkepas
-
Varškės apkepas
-
Olandiškas omletas
-
Omletas su prieskoniniais žalumynais
-
Varškės ir morkų apkepas
-
Greitas omletas
-
Nuostabieji varškėčiai su uogomis
Virtinukai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Varškė, geriau rūgštesnė, naminė,
500 gramų -
Kiaušiniai, naminiai,
3 vienetai -
Miltai,
180 gramų -
Sviestas, lydytas ,
30 gramų -
Cukrus,
3 valgomieji šaukštai - Druska
-
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į varškę įmušti kiaušinius, sudėti cukrų, supilti ištirpintą sviestą, berti truputį druskos ir pamaišyti. Tada berti pusė miltų ir maišyti tešlą. Likusius miltus supilkite ant lygaus paviršiaus, o ant jų išverskite varškės masę ir minkykite, kol tešla taps vientisa. Formuokite pailgą volą, supjaustykite griežinėliais ir virkite verdačiame vandenyje, kol varškėčiai iškils į paviršių ir taps minkšti.
P.s. Virtinių galite iškarto nevirti. Sudėkite į šaldymo indus ir užšaldykite.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...