
Nuostabieji varškėčiai su uogomis
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
180 gramų | varškė |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
4 valgomieji šaukštai | miltai |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
šiek tiek | druska |
1 saujelė | uogos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Varškę gerai išmaišyti su cukrumi , druska, jog neliktų gumulų. Pridėti vanilinio cukraus, miltų ir išminkyti tešlą.
2.
Iš tešlos formuojame varškės paplotėlį dedame uogų, sluoksnį tešlos ir paminkome, kad gražiai sukibtų kraštai.
Galima prieš kepant pavolioti miltuose.
Galima prieš kepant pavolioti miltuose.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varškės apkepas su vyšniomis
-
Nuostabieji varškėčiai su uogomis
-
Omletas su paprika
-
Omletas su šernienos paštetu
-
Varškės apkepas su juodaisiais serbentais
-
Jautienos nugarinės brandintas steikas T-BONE su voveraičių padažu
-
Omletas su grybais
-
Studentiški pusryčiai
-
Dvisluoksnis varškės apkepas
-
Bulvių ir kamambero apkepas
-
Varškės ir sūrio apkepas
-
Varškėčiai su klevų sirupu
-
Įdarytos cukinijos
-
Varškės apkepėlis
-
Omletas su prieskoniniais žalumynais
-
Kiaušinių plakinyje kepti brokoliai ir krevetės
-
Kiaušiniai garuose
-
"Ponios cepelinai"
-
Varškėtukas
-
Bananiniai varškėčiai
Nuostabieji varškėčiai su uogomis
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Varškė,
180 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Miltai,
4 valgomieji šaukštai -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
-
Uogos,
1 saujelė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Varškę gerai išmaišyti su cukrumi , druska, jog neliktų gumulų. Pridėti vanilinio cukraus, miltų ir išminkyti tešlą.
Iš tešlos formuojame varškės paplotėlį dedame uogų, sluoksnį tešlos ir paminkome, kad gražiai sukibtų kraštai.
Galima prieš kepant pavolioti miltuose.
Reklama:
Komentarai (4)
-
:)))))))))))))))))))))))
2016-03-31 18:46
❤❤❤❤❤❤❤
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...