Šventinė kiaulienos armonikėlė
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 vienetas | kiauliena (nugarinė) |
100 gramų | sūris (fermentinis) |
2 vienetai | pomidorai |
2 vienetai | svogūnai |
3 valgomieji šaukštai | majonezas |
2 skiltelės | česnakas |
1 žiupsnelis | mairūnas |
1 pundelis | krapai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Nugarinę supjaustyti maždaug 1,5 cm juostelėmis (pjauti ne iki galo, palikti kokius 2 cm neperpjautus) Pabarstyti prieskoniais ir įtrinti.Supjaustyti sūrį, pomidorą ir svogūną. Kiekvieną įpjovimą ištepti majonezu, dėti pomidoro, svogūno ir sūrio gabalėlius,užbarstyti mairūno ir išspausto česnako.Dėti į folija,apačioje padėti keletas lauro lapelių,pašlakstyti alyvuogių aliejumi.Kepti orkaitėje uždengus folija 60 min. atidengus 15 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Jautienos nugarinės brandintas steikas T-BONE su voveraičių padažu
- Virti varškėčiai su braškiniu padažu
- Kiaušiniai garuose
- Įdarytos cukinijos
- Varškės apkepo kvadratėliai
- Varškės blyneliai
- Varškės ir manų apkepas
- Omletas su grybais
- Varškės apkepas su bananais
- Škotiški kiaušiniai
- Varškės apkepas su juodaisiais serbentais
- Dešrelės su įdaru
- Spurgečiai
- Špinatų apkepas
- Tirolietiškas omletas su grybais
- Varškės apkepas
- Virtinukai su sūriu
- Bulvių ir varškės apkepas
- Greitas ir skanus varškės apkepas
- Varškėtukai
Šventinė kiaulienos armonikėlė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Kiauliena, nugarinė,
1 vienetas -
Sūris, fermentinis,
100 gramų -
Pomidorai,
2 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Majonezas,
3 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
2 skiltelės -
Mairūnas,
1 žiupsnelis -
Krapai,
1 pundelis - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nugarinę supjaustyti maždaug 1,5 cm juostelėmis (pjauti ne iki galo, palikti kokius 2 cm neperpjautus) Pabarstyti prieskoniais ir įtrinti.Supjaustyti sūrį, pomidorą ir svogūną. Kiekvieną įpjovimą ištepti majonezu, dėti pomidoro, svogūno ir sūrio gabalėlius,užbarstyti mairūno ir išspausto česnako.Dėti į folija,apačioje padėti keletas lauro lapelių,pašlakstyti alyvuogių aliejumi.Kepti orkaitėje uždengus folija 60 min. atidengus 15 min.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...