Mėsą apibarstykite pipirais ir druska.
Keptuvę stipriai įkaitinkite ir kepkite 3 - 8 min. Iškeptą mėsą suvyniokite į foliją ir palikite pabūti 5 min.
Padažui voveraites pakepinkite ant aliejaus arba sviesto.
Supilkite grietinėlę ir įdėkite šviežių šalavijų arba čiobrelių bei pagardinkite druska ir pipirais. Šalavijo nepadauginkite, tai itin stiprus prieskonis.
Pateikite su orkaitėje apkeptomis bulvėmis.
Jautienos nugarinės brandintas steikas T-BONE su voveraičių padažu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
800 gramų | jautiena („KITCHEN me“ brandinto steiko T-BONE su kaulu) |
1 žiupsnelis | pipirai (grūdėti) |
1 žiupsnelis | druska |
200 mililitrų | grietinėlės, 35% |
300 vienetų | voveraitės |
1 žiupsnelis | šalavijas (arba čiobrelių) |
šiek tiek | aliejaus (arba sviesto, kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bulvių ir varškės apkepas
- Šventinė višta
- Varškės apkepas su ryžiais
- Varškės apkepas su žemuogėm
- Varškėčiai su bulvėmis
- Laukinis sūris
- Omletas su kumpiu ir žirneliais
- Studentiški pusryčiai
- Virtinukai su sūriu
- Špinatų apkepas
- Špinatų apkepas su varške
- Skanus varškės apkepas
- Kiaušinienė su varške
- Įdarytos cukinijos
- Varškės apkepas
- Vidos tinginėliai
- Spurgečiai
- Varškės apkepas su bananais
- Virti varškėčiai su braškiniu padažu
- Greitas omletas
Jautienos nugarinės brandintas steikas T-BONE su voveraičių padažu
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Jautiena, „KITCHEN me“ brandinto steiko T-BONE su kaulu,
800 gramų -
Pipirai, grūdėti,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Grietinėlė, 35%,
200 mililitrų -
Voveraitės,
300 vienetų -
Šalavijas, arba čiobrelių,
1 žiupsnelis - Aliejus, arba sviesto, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą apibarstykite pipirais ir druska.
Keptuvę stipriai įkaitinkite ir kepkite 3 - 8 min. Iškeptą mėsą suvyniokite į foliją ir palikite pabūti 5 min.
Padažui voveraites pakepinkite ant aliejaus arba sviesto.
Supilkite grietinėlę ir įdėkite šviežių šalavijų arba čiobrelių bei pagardinkite druska ir pipirais. Šalavijo nepadauginkite, tai itin stiprus prieskonis.
Pateikite su orkaitėje apkeptomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...