Sukapokite svogūną, česnaką ir kubeliais supjaustykite kumpį.
Šio ispaniško kumpio yra pirkti visuose didžiuosiuose prekybos centruose, bent jau IKI tikrai.:) Pakepinkite viską iki 5 minučių.
Suberkite žirnelius.
Išplakite kiaušinius su prieskoniais ir supilkite į keptuvę.
Kepkite apie 10 minučių ant vidutinio kaitrumo ugnies. Apkepkite iš abiejų pusių.

Omletas su kumpiu ir žirneliais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
10 vienetų | kiaušiniai |
500 gramų | žirniai (šaldyti arba konservuoti) |
1 vienetas | svogūnai |
200 gramų | kiauliena (kumpis, Jamon Serrano) |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | pipirai (malti, juodieji) |
1 skiltelė | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varškėtukai
-
Varškės ir manų apkepas
-
Dvisluoksnis varškės apkepas
-
Omletas "Kitaip"
-
Varškės apkepas su šokolado glaistu
-
Skanus varškės apkepas
-
Varškės blyneliai
-
Omletas su žirneliais
-
Bulvių ir varškės apkepas
-
Varškės apkepas su ryžiais
-
Varškės ir sūrio apkepas
-
Kiaušinių plakinyje kepti brokoliai ir krevetės
-
Kiaušinienė su pienu
-
Virtinukai su sūriu
-
Tinginių pyragas
-
Močiutės varškės ir bulvių blyneliai
-
Varškės apkepas su vyšniomis
-
Virtinukai
-
Omletas su šernienos paštetu
-
Turkiškai pagaminti kiaušiniai
Omletas su kumpiu ir žirneliais
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Kiaušiniai,
10 vienetų -
Žirniai, šaldyti arba konservuoti,
500 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kiauliena, kumpis, Jamon Serrano,
200 gramų -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Pipirai, malti, juodieji
-
Česnakas,
1 skiltelė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sukapokite svogūną, česnaką ir kubeliais supjaustykite kumpį.
Šio ispaniško kumpio yra pirkti visuose didžiuosiuose prekybos centruose, bent jau IKI tikrai.:) Pakepinkite viską iki 5 minučių.
Suberkite žirnelius.
Išplakite kiaušinius su prieskoniais ir supilkite į keptuvę.
Kepkite apie 10 minučių ant vidutinio kaitrumo ugnies. Apkepkite iš abiejų pusių.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Migle
2012-02-16 10:34
Labai skanu :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...