Sukapokite svogūną, česnaką ir kubeliais supjaustykite kumpį.
Šio ispaniško kumpio yra pirkti visuose didžiuosiuose prekybos centruose, bent jau IKI tikrai.:) Pakepinkite viską iki 5 minučių.
Suberkite žirnelius.
Išplakite kiaušinius su prieskoniais ir supilkite į keptuvę.
Kepkite apie 10 minučių ant vidutinio kaitrumo ugnies. Apkepkite iš abiejų pusių.
Omletas su kumpiu ir žirneliais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
10 vienetų | kiaušiniai |
500 gramų | žirniai (šaldyti arba konservuoti) |
1 vienetas | svogūnai |
200 gramų | kiauliena (kumpis, Jamon Serrano) |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | pipirai (malti, juodieji) |
1 skiltelė | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Turkiškai pagaminti kiaušiniai
- Varškės apkepas su persikais
- Bananiniai varškėčiai
- Vaikiški aštuonkojai
- Kiaušinių plakinyje kepti brokoliai ir krevetės
- Jautienos nugarinės brandintas steikas T-BONE su voveraičių padažu
- "Ponios cepelinai"
- Kepenėlių kepsneliai
- Varškės apkepas su razinomis
- Varškėtukai
- Varškės apkepas su vyšniomis
- Varškės apkepas
- Varškės apkepas su bananais
- Varškės apkepas su žemuogėm
- Varškėčiai su klevų sirupu
- Greitas omletas
- Bulvių ir kamambero apkepas
- Cukinija su varškės įdaru
- Spurgečiai
- Skanus varškės apkepas
Omletas su kumpiu ir žirneliais
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Kiaušiniai,
10 vienetų -
Žirniai, šaldyti arba konservuoti,
500 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kiauliena, kumpis, Jamon Serrano,
200 gramų -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Pipirai, malti, juodieji
-
Česnakas,
1 skiltelė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sukapokite svogūną, česnaką ir kubeliais supjaustykite kumpį.
Šio ispaniško kumpio yra pirkti visuose didžiuosiuose prekybos centruose, bent jau IKI tikrai.:) Pakepinkite viską iki 5 minučių.
Suberkite žirnelius.
Išplakite kiaušinius su prieskoniais ir supilkite į keptuvę.
Kepkite apie 10 minučių ant vidutinio kaitrumo ugnies. Apkepkite iš abiejų pusių.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Migle
2012-02-16 10:34
Labai skanu :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...