![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Vaikiški aštuonkojai
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
6 vienetai | dešrelės |
2 arbatiniai šaukšteliai | majonezas |
200 gramų | makaronai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Dešrelę imame ir įpjauname skersai, kuo daugiau „kojyčių“, bet dalį dešrelės paliekame sveikos.
2.
Tada įkaitiname orkaitę iki maždaug 150°C ir pakepame apie 15 min., kol jos gražiai apskrunda. Galima dėti ir į mikrobangų krosnelę, tik šiuo atveju dešrelės gali susiraukšlėti.
3.
Iš majonezo išpaišome norimą veiduką ir patiekiame su virtais makaronais.
Puikus variantas, kai vaikai valgo nenoriai!
Puikus variantas, kai vaikai valgo nenoriai!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varškės apkepas su ryžiais
-
Kiaušinienė kumpio puodelyje
-
Laukinis sūris
-
Greitas ir skanus varškės apkepas
-
Tirolietiškas omletas su grybais
-
Varškės apkepas su asiūkliais
-
Špinatų apkepas su varške
-
Kiaušinienė su pienu
-
Dešrelės su įdaru
-
Bulvių ir varškės apkepas
-
Varškės ir morkų apkepas
-
Varškėčiai su džiovintais vaisiais
-
Omletas su šernienos paštetu
-
Turkiškai pagaminti kiaušiniai
-
Studentiški pusryčiai
-
Virtinukai
-
Pyragas su braškėmis ir žele
-
Šašlykai garstyčių marinate
-
Omletas su grybais
-
Varškėtukas
Vaikiški aštuonkojai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Dešrelės,
6 vienetai -
Majonezas,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Makaronai,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Dešrelę imame ir įpjauname skersai, kuo daugiau „kojyčių“, bet dalį dešrelės paliekame sveikos.
Tada įkaitiname orkaitę iki maždaug 150°C ir pakepame apie 15 min., kol jos gražiai apskrunda. Galima dėti ir į mikrobangų krosnelę, tik šiuo atveju dešrelės gali susiraukšlėti.
Iš majonezo išpaišome norimą veiduką ir patiekiame su virtais makaronais.
Puikus variantas, kai vaikai valgo nenoriai!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...