![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Omletas su prieskoniniais žalumynais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | pelerūnas (kietis) |
šiek tiek | svogūnai (laiškai) |
5 vienetai | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | krapai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Sunki keptuvė uždedama ant nedidelės ugnies ir smarkiai įkaitinama. Kiaušiniai šakute gerai išplakami, kad paviršiuje atsirastų truputį putų, ir staigiai supilami į įkaitintą keptuvę (ji ištrinama trupučiu sviesto). Kad omletas neprisviltų, keptuvė keletą kartų sukrečiama. Omletas iškepa bematant. Prieš baigiant kepti, suberiame smulkiai supjaustytus prieskoninius žalumynus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varškės apkepas
-
Austrijos varškėtis
-
Tirolietiškas omletas su grybais
-
Greitas ir skanus varškės apkepas
-
Varškėtukas
-
Varškės blyneliai
-
Nuostabieji varškėčiai su uogomis
-
Šašlykai garstyčių marinate
-
Varškėčiai su klevų sirupu
-
Kiaušiniai garuose
-
Laukinis sūris
-
Varškėtukai
-
Varškėčiai su džiovintais vaisiais
-
Virti varškėčiai su braškiniu padažu
-
Mėtiniai varškėčiai
-
Greitas bulvių apkepas
-
Kiaušinienė su varške
-
Varškės apkepo kvadratėliai
-
Gardus varškės apkepas
-
Varškės ir morkų apkepas
Omletas su prieskoniniais žalumynais
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Pelerūnas (kietis)
- Svogūnai, laiškai
-
Kiaušiniai,
5 vienetai -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai - Petražolės
- Druska
- Krapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sunki keptuvė uždedama ant nedidelės ugnies ir smarkiai įkaitinama. Kiaušiniai šakute gerai išplakami, kad paviršiuje atsirastų truputį putų, ir staigiai supilami į įkaitintą keptuvę (ji ištrinama trupučiu sviesto). Kad omletas neprisviltų, keptuvė keletą kartų sukrečiama. Omletas iškepa bematant. Prieš baigiant kepti, suberiame smulkiai supjaustytus prieskoninius žalumynus.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...