Varškę sumaigyti su cukrumi. Tada įmušti kiaušinį, pilti kefyrą ir maišyti. Berti miltų ir maišyti, kad masė būtų ganėtinai minkšta. Iš masės formuoti spugytes (jei reikia pridėti miltų). Tešla neturi lengvai lipdytis, nes skaniau kai varškės masė ganėtinai minkšta, bet formuojama. Spurgytes - varškėčius apvolioti miltuose ir dėti kepti į įkaitintą aliejų.
Skanaus.

Spurgečiai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 pakeliai | varškė |
4 arbatiniai šaukšteliai | cukrus |
2 žiupsneliai | druska |
0.5 stiklinės | kefyras ((mažiau negu pusė stikl.)) |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Olandiškas omletas
-
Varškės ir sūrio apkepas
-
Omletas su paprika
-
Omletas su žirneliais
-
Vidos tinginėliai
-
Vaikiški aštuonkojai
-
Šventinė kiaulienos armonikėlė
-
Varškėčiai su bulvėmis
-
Įdarytos cukinijos
-
Varškės apkepas su žemuogėm
-
Močiutės varškės ir bulvių blyneliai
-
Varškės apkepas
-
Varškės apkepas
-
Varškės ir manų apkepas
-
Cukinijos su varškės įdaru
-
Pyragas su braškėmis ir žele
-
Varškės apkepas su razinomis
-
Varškės ir bulvių plokštainis
-
Varškės apkepas su vyšniomis
-
Špinatų apkepas su varške
Spurgečiai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Varškė,
2 pakeliai -
Cukrus,
4 arbatiniai šaukšteliai -
Druska,
2 žiupsneliai -
Kefyras, (mažiau negu pusė stikl.),
0.5 stiklinės -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Miltai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Varškę sumaigyti su cukrumi. Tada įmušti kiaušinį, pilti kefyrą ir maišyti. Berti miltų ir maišyti, kad masė būtų ganėtinai minkšta. Iš masės formuoti spugytes (jei reikia pridėti miltų). Tešla neturi lengvai lipdytis, nes skaniau kai varškės masė ganėtinai minkšta, bet formuojama. Spurgytes - varškėčius apvolioti miltuose ir dėti kepti į įkaitintą aliejų.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Sonata
2016-05-01 16:55
Super skanuciai
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...