Laukinis sūris
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 vienetas | virto pieno sūris |
1 pakelis | kotanyi „toskanos žalumynai“ |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | čiobreliai |
1 žiupsnelis | laiškiniai česnakai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Sūrį ištepti aliejum, ir gerai įtrinti prieskoniais.
2.
Susukt į foliją ir kept ant laužo apie 20 - 30 minučių, kas 10 - 15 minučių apverčiant.
3.
Valgyt atvėsusį. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bulvių ir varškės apkepas
- Šventinė višta
- Varškės apkepas su ryžiais
- Varškės apkepas su žemuogėm
- Varškėčiai su bulvėmis
- Laukinis sūris
- Omletas su kumpiu ir žirneliais
- Studentiški pusryčiai
- Virtinukai su sūriu
- Špinatų apkepas
- Špinatų apkepas su varške
- Skanus varškės apkepas
- Kiaušinienė su varške
- Įdarytos cukinijos
- Varškės apkepas
- Vidos tinginėliai
- Spurgečiai
- Varškės apkepas su bananais
- Virti varškėčiai su braškiniu padažu
- Greitas omletas
Laukinis sūris
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Virto pieno sūris,
1 vienetas -
Kotanyi „Toskanos žalumynai“,
1 pakelis -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Druska,
1 žiupsnelis -
Čiobreliai,
1 žiupsnelis -
Laiškiniai česnakai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sūrį ištepti aliejum, ir gerai įtrinti prieskoniais.
Susukt į foliją ir kept ant laužo apie 20 - 30 minučių, kas 10 - 15 minučių apverčiant.
Valgyt atvėsusį. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...