Įkaitinkite orkaitę iki 180° C.
Kepimo skardą ištepkite sviestu.
Ant dugno sudėkite žuvies gabaliukus.
Ant žuvies sudėkite bulvių ir morkų gabaliukus.
Pieną išmaišykite su majonezu ir prieskoniais.
Pieno masę supilkite į skardą. Viršų apibarstykite sūriu ir krapais.
Kepkite apie 25-30 minučių.
Skanaus!
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Žuvies užkepėlė su daržovėmis
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
400 gramų | žuvis (tilapijos ar kitos žuvies filė) |
šiek tiek | krapai |
200 gramų | morkos (virtos) |
100 gramų | sūris (fermentinis) |
250 gramų | bulvių (virtos) |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
300 mililitrų | pienas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta lašiša
-
Itališka pica
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Soti Sauliaus pica
-
Ryžių košė su vaisiais
-
Speltos pica
-
Krevečių užkepėlė
-
Sluoksniuotas apkepas
-
Pica Margarita
-
Maža pica
-
Grikių apkepas
-
Tikroji pica (kitokia nei picerijoje)
-
Ryžių apkepas
-
Kepta žuvis su daržovėmis
-
Pyragas „La Sūrio“
-
Omletas su šviežiais bazilikais
-
Kiaušinių apkepėlė
-
Varškės ir manų apkepas
-
Omletas su žirneliais
-
Vištienos pyragas su grybais
Žuvies užkepėlė su daržovėmis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žuvis, tilapijos ar kitos žuvies filė,
400 gramų - Krapai
-
Morkos, virtos,
200 gramų -
Sūris, fermentinis,
100 gramų -
Bulvės, virtos,
250 gramų -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Juodieji pipirai, malti
-
Pienas,
300 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įkaitinkite orkaitę iki 180° C.
Kepimo skardą ištepkite sviestu.
Ant dugno sudėkite žuvies gabaliukus.
Ant žuvies sudėkite bulvių ir morkų gabaliukus.
Pieną išmaišykite su majonezu ir prieskoniais.
Pieno masę supilkite į skardą. Viršų apibarstykite sūriu ir krapais.
Kepkite apie 25-30 minučių.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...