
Ryžių apkepas su obuoliais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
400 gramų | ryžiai |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
8 vienetai | obuoliai |
4 valgomieji šaukštai | cukrus |
1 litras | vanduo |
3 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | cinamonas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Į verdantį vandenį suberti nuplautus ryžius. Kai ryžiai išvirs, sudėti sviestą. Į paruoštą formą dėti 1 eilę ryžių, 2 eiles skiltelėmis pjaustytų obuolių, apibarstytų cinamonu ir cukrumi. Ant kiekvienos obuolių eilės užpilti gerai išplaktų kiaušinių. Kepama orkaitėje 15—30 min. Gali būti paduodamas šiltas arba šaltas. Prie apkepo paduodamas saldus šaltas pienas.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Silkės apkepas
-
Tradicinė pica
-
Olandiškas omletas
-
Ryžių apkepas
-
Spalvota žuvies užkepėlė
-
Kukurūzų apkepas su obuoliais
-
Menkės apkepas su grybais
-
Lašišos apkepas
-
Stebuklingas omletas
-
Kopūstų apkepas
-
Manų apkepas su razinomis
-
Ryžių apkepas su obuoliais
-
Pyragas „La Sūrio“
-
Super kiaušinienė
-
Pica su vištiena
-
Varškės apkepas su bananais
-
Tinginių pica
-
Silkės apkepas su ryžiais
-
Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
-
Cukinijos apkepas su ryžiais
Ryžių apkepas su obuoliais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Ryžiai,
400 gramų -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Obuoliai,
8 vienetai -
Cukrus,
4 valgomieji šaukštai -
Vanduo,
1 litras -
Kiaušiniai,
3 vienetai - Cinamonas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į verdantį vandenį suberti nuplautus ryžius. Kai ryžiai išvirs, sudėti sviestą. Į paruoštą formą dėti 1 eilę ryžių, 2 eiles skiltelėmis pjaustytų obuolių, apibarstytų cinamonu ir cukrumi. Ant kiekvienos obuolių eilės užpilti gerai išplaktų kiaušinių. Kepama orkaitėje 15—30 min. Gali būti paduodamas šiltas arba šaltas. Prie apkepo paduodamas saldus šaltas pienas.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Monika
2011-10-11 17:09
Kiek šiame apkepe būtų panašiai kcal? :) Manau netūrėtų būti labai daug, ar klystu? :) Ačiū iš anksto :)
-
Eglė
2009-12-14 00:38
O kaip tas eiles suprasti? Čia sluoksniai?
-
gabrielius
2009-01-21 17:39
pasigaminau,labai skanu :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...