
Ryžių apkepas su obuoliais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
400 gramų | ryžiai |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
8 vienetai | obuoliai |
4 valgomieji šaukštai | cukrus |
1 litras | vanduo |
3 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | cinamonas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Į verdantį vandenį suberti nuplautus ryžius. Kai ryžiai išvirs, sudėti sviestą. Į paruoštą formą dėti 1 eilę ryžių, 2 eiles skiltelėmis pjaustytų obuolių, apibarstytų cinamonu ir cukrumi. Ant kiekvienos obuolių eilės užpilti gerai išplaktų kiaušinių. Kepama orkaitėje 15—30 min. Gali būti paduodamas šiltas arba šaltas. Prie apkepo paduodamas saldus šaltas pienas.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kopūstų apkepas
-
Kepta žuvis su daržovėmis
-
Silkės apkepas
-
Kepta tilapija su krevečių "kepuraite"
-
Purus rikotos sūrio apkepas
-
Margaritos žuvies apkepas
-
Lašišos apkepas su špinatais
-
Kukurūzų apkepas su obuoliais
-
Moliūgų ir ryžių apkepas
-
Ryžių apkepas
-
Morkos su pievagrybiais
-
Pica su grybais
-
Kulebekas
-
Žuvies užkepėlė su daržovėmis
-
Teisininko pica
-
Omletas su kumpiu ir žirneliais
-
Duonos apkepas
-
Veršio inkstų apkepas
-
Lazanija su baziliku
-
Sotusis omletas
Ryžių apkepas su obuoliais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Ryžiai,
400 gramų -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Obuoliai,
8 vienetai -
Cukrus,
4 valgomieji šaukštai -
Vanduo,
1 litras -
Kiaušiniai,
3 vienetai - Cinamonas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į verdantį vandenį suberti nuplautus ryžius. Kai ryžiai išvirs, sudėti sviestą. Į paruoštą formą dėti 1 eilę ryžių, 2 eiles skiltelėmis pjaustytų obuolių, apibarstytų cinamonu ir cukrumi. Ant kiekvienos obuolių eilės užpilti gerai išplaktų kiaušinių. Kepama orkaitėje 15—30 min. Gali būti paduodamas šiltas arba šaltas. Prie apkepo paduodamas saldus šaltas pienas.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Monika
2011-10-11 17:09
Kiek šiame apkepe būtų panašiai kcal? :) Manau netūrėtų būti labai daug, ar klystu? :) Ačiū iš anksto :)
-
Eglė
2009-12-14 00:38
O kaip tas eiles suprasti? Čia sluoksniai?
-
gabrielius
2009-01-21 17:39
pasigaminau,labai skanu :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...