
Batono-obuolių apkepas
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 vienetas | obuoliai |
0.5 vieneto | batonas |
2 vienetai | kiaušiniai |
100 mililitrų | pienas |
100 gramų | cukrus |
šiek tiek | cinamonas |
šiek tiek | vanilinis cukrus |
šiek tiek | saulėgrąžos |
šiek tiek | džiūvėsėliai (malti) |
šiek tiek | aliejaus (patepimui) |
šiek tiek | citrinos (žievelė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Batono riekeles perpjauti pusiau ir sudėti į riebalais išteptą ir džiūvėsėliais pabarstytą kepimo formą. Obuolius perpjauti pusiau, išskobti sėklas ir supjaustyti griežinėliais. Batoną ir obuolį sluoksniuojame į kepimo formą. Kiaušinius išplakti su pienu, cukrumi ir vaniliniu cukrumi bei citrinos žievele. Plakiniu apliekite batono ir obuolio riekeles. Apibarstyti cinamonu, saulėgrąžomis arba kapotais riešutais ir kepti 180 0C orkaitėje apie 20 minučių. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mamos picos padas
-
Omletas su kumpiu ir žirneliais
-
Aitriųjų čili pica
-
Varškės apkepas su ryžiais
-
Olandiškas ryžių apkepas
-
Žuvies pyragas
-
Maža pica
-
Soti Sauliaus pica
-
Manų kruopų pyragas su uogomis
-
Pica su pievagrybiais ir krevetėmis
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Lazanija su baziliku
-
Omletas su žirneliais
-
Žuvies pyragas
-
Prancūziškas pyragas
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Kepta manų košė su pasukomis
-
Omletas su šviežiais bazilikais
-
Veršio inkstų apkepas
-
Bulvių pica
Batono-obuolių apkepas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Obuoliai,
1 vienetas -
Batonas,
0.5 vieneto -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Pienas,
100 mililitrų -
Cukrus,
100 gramų - Cinamonas
- Vanilinis cukrus
- Saulėgrąžos
- Džiūvėsėliai, malti
- Aliejus, patepimui
- Citrinos, žievelė
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Batono riekeles perpjauti pusiau ir sudėti į riebalais išteptą ir džiūvėsėliais pabarstytą kepimo formą. Obuolius perpjauti pusiau, išskobti sėklas ir supjaustyti griežinėliais. Batoną ir obuolį sluoksniuojame į kepimo formą. Kiaušinius išplakti su pienu, cukrumi ir vaniliniu cukrumi bei citrinos žievele. Plakiniu apliekite batono ir obuolio riekeles. Apibarstyti cinamonu, saulėgrąžomis arba kapotais riešutais ir kepti 180 0C orkaitėje apie 20 minučių. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...