Batono-obuolių apkepas
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 vienetas | obuoliai |
0.5 vieneto | batonas |
2 vienetai | kiaušiniai |
100 mililitrų | pienas |
100 gramų | cukrus |
šiek tiek | cinamonas |
šiek tiek | vanilinis cukrus |
šiek tiek | saulėgrąžos |
šiek tiek | džiūvėsėliai (malti) |
šiek tiek | aliejaus (patepimui) |
šiek tiek | citrinos (žievelė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Batono riekeles perpjauti pusiau ir sudėti į riebalais išteptą ir džiūvėsėliais pabarstytą kepimo formą. Obuolius perpjauti pusiau, išskobti sėklas ir supjaustyti griežinėliais. Batoną ir obuolį sluoksniuojame į kepimo formą. Kiaušinius išplakti su pienu, cukrumi ir vaniliniu cukrumi bei citrinos žievele. Plakiniu apliekite batono ir obuolio riekeles. Apibarstyti cinamonu, saulėgrąžomis arba kapotais riešutais ir kepti 180 0C orkaitėje apie 20 minučių. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Tinginių pica
- Varškės ir ryžių apkepas
- Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
- Olandiškas omletas
- Varškės apkepas su ryžiais
- Džiovintų vaisių plokštainis
- Bulvių plokštainis su grybais
- Lazanija su baziliku
- Purus rikotos sūrio apkepas
- Žuvies pyragas
- Apkepas iš žuvies
- Tarta su špinatais ir dešrelėmis
- Varškės ir bananų apkepas
- Omletas su kumpiu ir žirneliais
- Desertinis manų apkepas
- Pica su saliamiu
- Kepta lašiša
- Obuolių apkepas
- Picos paplotėlis su varške
- Super kiaušinienė
Batono-obuolių apkepas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Obuoliai,
1 vienetas -
Batonas,
0.5 vieneto -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Pienas,
100 mililitrų -
Cukrus,
100 gramų - Cinamonas
- Vanilinis cukrus
- Saulėgrąžos
- Džiūvėsėliai, malti
- Aliejus, patepimui
- Citrinos, žievelė
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Batono riekeles perpjauti pusiau ir sudėti į riebalais išteptą ir džiūvėsėliais pabarstytą kepimo formą. Obuolius perpjauti pusiau, išskobti sėklas ir supjaustyti griežinėliais. Batoną ir obuolį sluoksniuojame į kepimo formą. Kiaušinius išplakti su pienu, cukrumi ir vaniliniu cukrumi bei citrinos žievele. Plakiniu apliekite batono ir obuolio riekeles. Apibarstyti cinamonu, saulėgrąžomis arba kapotais riešutais ir kepti 180 0C orkaitėje apie 20 minučių. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...