Įdarui papildomai reiks: 3 jauno veršio inkstai, 500 g veršienos, 100 g taukų, 2 galvutės svogūnų, morka, druskos, pipirų.
Veršiena ir gerai išmirkyti inkstai supjaustoma kubeliais, pavoliojama miltuose ir kartu su svogūno žiedeliais bei morkų griežinėliais apkepinama riebaluose, po to pasūdoma, papipirinama ir dar truputį patroškinama. Galima įpilti truputį vandens arba sultinio. Užminkoma smėlinė tešla. Ji 0,5 val. palaikoma šaltoje vietoje, kad sustingtų. Forma ištepama riebalais, 2/3 jos užpildoma tešla, ant jos uždedama truputį atvėsusios mėsos, o ant mėsos — vėl tešlos sluoksnis. Apkepas aptepamas kiaušinio tryniu ir kepamas orkaitėje 20—30 min.

Veršio inkstų apkepas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
250 gramų | kvietiniai miltai |
60 gramų | taukai (kiaulių) |
2 vienetai | kiaušiniai (trynys) |
šiek tiek | druska |
1 vienetas | kiaušiniai (trynys) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mamos picos padas
-
Pyragas su žuvies įdaru
-
Prancūziškas pyragas
-
Avižinių dribsnių apkepas su obuoliais
-
Skumbrės apkepas su svogūnais
-
Pyragas su špinatais, dešrelėmis ir sūriu
-
Omletas su paprika
-
Ryžių košė su vaisiais
-
Ukrainietiškas ryžių apkepas
-
Manų apkepas su razinomis
-
Super kiaušinienė
-
Soti Sauliaus pica
-
Ryžių apkepas
-
Picos paplotėlis su varške
-
Tirolietiškas omletas su grybais
-
Olandiškas ryžių pyragas
-
Stebuklingas omletas
-
Silkės apkepas su ryžiais
-
Duonos apkepas
-
Grikių apkepas
Veršio inkstų apkepas
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
250 gramų -
Taukai (kiaulių),
60 gramų -
Kiaušiniai, trynys,
2 vienetai - Druska
-
Kiaušiniai, trynys,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įdarui papildomai reiks: 3 jauno veršio inkstai, 500 g veršienos, 100 g taukų, 2 galvutės svogūnų, morka, druskos, pipirų.
Veršiena ir gerai išmirkyti inkstai supjaustoma kubeliais, pavoliojama miltuose ir kartu su svogūno žiedeliais bei morkų griežinėliais apkepinama riebaluose, po to pasūdoma, papipirinama ir dar truputį patroškinama. Galima įpilti truputį vandens arba sultinio. Užminkoma smėlinė tešla. Ji 0,5 val. palaikoma šaltoje vietoje, kad sustingtų. Forma ištepama riebalais, 2/3 jos užpildoma tešla, ant jos uždedama truputį atvėsusios mėsos, o ant mėsos — vėl tešlos sluoksnis. Apkepas aptepamas kiaušinio tryniu ir kepamas orkaitėje 20—30 min.
Reklama:
Komentarai (6)
-
kulinaras
2016-03-19 13:41
fui
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...