Įdarui papildomai reikės:
Čili pipiras 1 vnt.
Pomidoras 1 vnt.
Saliamio dešra 80 g.
Fermentinis sūris 100 g.
Pomidorų padažas truputį.
Paprikos pusė.
konservuoto jalapeno.
Iš miltų, mielių, pieno, kiaušinio, cukraus ir druskos išminkykite tešlą, kad neliptų prie rankų. Jei tešla limpa, dadėkite miltų. Iškočiokite ir palaukite kol pakils. Po to vėl iškočiokite į apvalią formą ir aptepkite aliejumi.
Picos padą patepkite pomidorų padažu, uždėkite saliamį, pomidorų griežinėlius, smulkintą papriką, griežinėliais pjaustytą čili pipirą, kelis jalapeno girežinėlius. Apibarstykite tarkuotu fermentiniu sūriu. Kepkite orkaitėje kol sūris ištirps ir padas iškeps.

Aitriųjų čili pica
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
3 arbatiniai šaukšteliai | alyvuogių aliejaus |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
125 gramai | kvietiniai miltai |
10 gramų | mielės |
0.5 stiklinės | pienas |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Picos blyneliai
-
Lašišos apkepas su špinatais
-
Apkepėlė su ZIGMO Bismarck silke
-
Turkiška pica
-
Aitriųjų čili pica
-
Pica su ančiuviais
-
Kepta manų košė su pasukomis
-
Kiaušinių apkepėlė
-
Napoletana picos gaminimas namie
-
Grybų apkepas
-
Varškės ir ryžių apkepas
-
Spalvota žuvies užkepėlė
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Pyragas su žuvies įdaru
-
Kulebekas
-
Žuvies užkepėlė
-
Omletas su žirneliais
-
Kopūstų apkepas
-
Kepta žuvis su daržovėmis
-
Krevečių užkepėlė
Aitriųjų čili pica
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Alyvuogių aliejus,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Kvietiniai miltai,
125 gramai -
Mielės,
10 gramų -
Pienas,
0.5 stiklinės -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įdarui papildomai reikės:
Čili pipiras 1 vnt.
Pomidoras 1 vnt.
Saliamio dešra 80 g.
Fermentinis sūris 100 g.
Pomidorų padažas truputį.
Paprikos pusė.
konservuoto jalapeno.
Iš miltų, mielių, pieno, kiaušinio, cukraus ir druskos išminkykite tešlą, kad neliptų prie rankų. Jei tešla limpa, dadėkite miltų. Iškočiokite ir palaukite kol pakils. Po to vėl iškočiokite į apvalią formą ir aptepkite aliejumi.
Picos padą patepkite pomidorų padažu, uždėkite saliamį, pomidorų griežinėlius, smulkintą papriką, griežinėliais pjaustytą čili pipirą, kelis jalapeno girežinėlius. Apibarstykite tarkuotu fermentiniu sūriu. Kepkite orkaitėje kol sūris ištirps ir padas iškeps.
Reklama:
Komentarai (8)
-
Lukas
2017-01-26 11:11
Neskanu
-
greta
2016-01-27 20:09
patiko
-
Loreta
2014-03-06 09:21
Labai skaniai atrodo butinai pabandysiu.
-
yy
2009-06-10 17:20
:bomba:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...