Gardžioji pica
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 500 gramų | tešla (sluoksniuota) |
| 150 gramų | dešra |
| 3 | pomidorai |
| 200 | sūris (fermnetinis) |
| 4 valgomieji šaukštai | kečupas |
| 1 sauja | žalumynų |
| 1 valgomasis šaukštas | augalinio aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Iškočiokite tešlą , supjaustyti apskritimais (turėtų gautis 3 paplotėliai). Tešlą aptepkite kečupu.
2.
Dešrą supjaustykite kubeliais ar griežinėliais ir uždėkite kečupo.
3.
Ant dešros sudėkite griežinėliais pjaustytus pomidorus. Užbarstykite smulkintais žalumynais.
4.
Picą kepkite orkaitėje 30 - 40 minučių. Likus 10 minučių iki kepimo pabaigos, užbarstykite tarkuotą sūrį.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
-
Šventinė kiaušinienė
-
Rūkytos žuvies užkepėlė
-
Menkės apkepas su grybais
-
Grikių apkepas
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Apkepėlė su ZIGMO Bismarck silke
-
Bulvių plokštainis su grybais
-
Silkės apkepas
-
Pievagrybių apkepas
-
Ryžių apkepas
-
Avižinių dribsnių apkepas su mėsa
-
Žuvies pyragas
-
Pica su pievagrybiais ir krevetėmis
-
Apkepas „Vienas ir du“
-
Lietinių tortas
-
Lašišos apkepas su špinatais
-
Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
-
Pyragas su špinatais, dešrelėmis ir sūriu
-
Stebuklingas omletas
Gardžioji pica
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Tešla, sluoksniuota,
500 gramų -
Dešra,
150 gramų -
Pomidorai,
3 -
Sūris, fermnetinis,
200 -
Kečupas,
4 valgomieji šaukštai -
Žalumynai,
1 sauja -
Augalinis aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iškočiokite tešlą , supjaustyti apskritimais (turėtų gautis 3 paplotėliai). Tešlą aptepkite kečupu.
Dešrą supjaustykite kubeliais ar griežinėliais ir uždėkite kečupo.
Ant dešros sudėkite griežinėliais pjaustytus pomidorus. Užbarstykite smulkintais žalumynais.
Picą kepkite orkaitėje 30 - 40 minučių. Likus 10 minučių iki kepimo pabaigos, užbarstykite tarkuotą sūrį.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
