
Gardžioji pica
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | tešla (sluoksniuota) |
150 gramų | dešra |
3 | pomidorai |
200 | sūris (fermnetinis) |
4 valgomieji šaukštai | kečupas |
1 sauja | žalumynų |
1 valgomasis šaukštas | augalinio aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Iškočiokite tešlą , supjaustyti apskritimais (turėtų gautis 3 paplotėliai). Tešlą aptepkite kečupu.
2.
Dešrą supjaustykite kubeliais ar griežinėliais ir uždėkite kečupo.
3.
Ant dešros sudėkite griežinėliais pjaustytus pomidorus. Užbarstykite smulkintais žalumynais.
4.
Picą kepkite orkaitėje 30 - 40 minučių. Likus 10 minučių iki kepimo pabaigos, užbarstykite tarkuotą sūrį.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pyragas su špinatais, dešrelėmis ir sūriu
-
Prancūziškas pyragas
-
Grybų apkepas
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Avižinių dribsnių apkepas su mėsa
-
Varškės ir bananų apkepas
-
Pica su grybais
-
Menkės apkepas su grybais
-
Pyragas su žuvies įdaru
-
Grikių apkepas
-
Moliūgų ir ryžių apkepas
-
Žuvies užkepėlė su daržovėmis
-
Lietinių tortas
-
Avižinės košės apkepas
-
Skumbrės apkepas su svogūnais
-
Morkos su pievagrybiais
-
Tradicinė pica
-
Suflė su žirneliais
-
Pica Margarita
-
Omletas su žirneliais
Gardžioji pica
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Tešla, sluoksniuota,
500 gramų -
Dešra,
150 gramų -
Pomidorai,
3 -
Sūris, fermnetinis,
200 -
Kečupas,
4 valgomieji šaukštai -
Žalumynai,
1 sauja -
Augalinis aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iškočiokite tešlą , supjaustyti apskritimais (turėtų gautis 3 paplotėliai). Tešlą aptepkite kečupu.
Dešrą supjaustykite kubeliais ar griežinėliais ir uždėkite kečupo.
Ant dešros sudėkite griežinėliais pjaustytus pomidorus. Užbarstykite smulkintais žalumynais.
Picą kepkite orkaitėje 30 - 40 minučių. Likus 10 minučių iki kepimo pabaigos, užbarstykite tarkuotą sūrį.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...