
Pyragas su špinatais, dešrelėmis ir sūriu
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 vienetas | bemielės sluoksniuotos tešlos |
200 gramų | sūris |
200 gramų | varškė |
5 vienetai | dešrelės |
2 vienetai | kiaušiniai |
100 gramų | mocarela sūris |
50 gramų | špinatai |
1 valgomasis šaukštas | pomidorų padažas |
1 žiupsnelis | džiovintas bazilikas |
1 žiupsnelis | druska |
šiek tiek | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Bemielę tešlą pakloti į kepimo skardą, išklotą kepimo popieriumi, ir patepti pomidorų padažu.
2.
Špinatus pakepinti su sviesto. Varškę sumaišyti su kiaušiniu, druska, bazilikais ir atvėsusiais špinatais.
3.
Viską dėti sluoksniais: ant tešlos dėti varškės masę, po to supjaustytas dešreles, sutarkuotą fermentinį sūrį, griežinėliais supjaustyti mocarelą. Įdarą sudėti taip, kad liktu tešlos užlenkti kraštelius. Viską aptepti plaktu kiaušiniu.
4.
Kepti iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 - 30 minučių. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pica su grybais
-
Maža pica
-
Kepta žuvis su daržovėmis
-
Pica su bulvėmis ir kumpiu
-
Napoletana picos gaminimas namie
-
Žuvies pudingas
-
Kepta tilapija su krevečių "kepuraite"
-
Omletas su šviežiais bazilikais
-
Picos paplotėlis su varške
-
Rūkytos žuvies užkepėlė
-
Lietinių tortas
-
Obuolių apkepas
-
Menkės apkepas su grybais
-
Apkepas „Vienas ir du“
-
Vasariškas omletas su špinatais
-
Olandiškas ryžių apkepas
-
Žuvies užkepėlė su daržovėmis
-
Ryžių apkepas su obuoliais
-
Veršio inkstų apkepas
-
Keistas apkepas
Pyragas su špinatais, dešrelėmis ir sūriu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Bemielė sluoksniuota tešla,
1 vienetas -
Sūris,
200 gramų -
Varškė,
200 gramų -
Dešrelės,
5 vienetai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Mocarela sūris,
100 gramų -
Špinatai,
50 gramų -
Pomidorų padažas,
1 valgomasis šaukštas -
Džiovintas bazilikas,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis - Sviestas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Milda
Gaminimo eiga:
Bemielę tešlą pakloti į kepimo skardą, išklotą kepimo popieriumi, ir patepti pomidorų padažu.
Špinatus pakepinti su sviesto. Varškę sumaišyti su kiaušiniu, druska, bazilikais ir atvėsusiais špinatais.
Viską dėti sluoksniais: ant tešlos dėti varškės masę, po to supjaustytas dešreles, sutarkuotą fermentinį sūrį, griežinėliais supjaustyti mocarelą. Įdarą sudėti taip, kad liktu tešlos užlenkti kraštelius. Viską aptepti plaktu kiaušiniu.
Kepti iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 - 30 minučių. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...