Džiovintus grybus nuplauti, užpilti verdančiu vandeniu, išvirti, nusunkti ir sumalti.
Paruošti mielinę tešlą, išmaišytu su sumaltais grybais ir palikti, kol pakils.
Po to sudėti į taukais išteptą formą, aptepti kečupu, išmaišyti su žaliais tryniais.
Pievagrybius nuvalyti, nuplauti, supjaustyti griežinėliais ir iškepti taukuose.
Paskui sudėti juos ant tešlos, pridėti prieskonių ir fermentinio sūrio.
Picą palikti 20 min., kad tešla pakiltų.
Kepti 25 min. karštoje orkaitėje.
Pica su grybais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 300 gramų | kvietiniai miltai |
| 20 gramų | mielės |
| 2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
| 1 stiklinė | vanduo |
| 1 valgomasis šaukštas | cukrus |
| 40 gramų | grybai (džiovinti) |
| šiek tiek | taukai (kiaulių) (įdarui) |
| 300 gramų | pievagrybiai (įdarui) |
| 2 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) (įdarui) |
| 4 valgomieji šaukštai | kečupas (įdarui) |
| 2 vienetai | kiaušiniai (tryniai, įdarui) |
| 120 gramų | sūris (įdarui, fermentinis) |
| šiek tiek | bazilikas (įdarui) |
| šiek tiek | kvapieji pipirai (įdarui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvių plokštainis su grybais
-
Tirolietiškas omletas su grybais
-
Mamos picos padas
-
Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
-
Duonos apkepas
-
Varškės apkepas su bananais
-
Tinginių pica
-
Napoletana picos gaminimas namie
-
Menkės apkepas su grybais
-
Grikių apkepas
-
Maža pica
-
Prancūziškas pyragas
-
Obuolių apkepas
-
Apkepas „Vienas ir du“
-
Duonos skrebučių apkepas
-
Džiovintų vaisių plokštainis
-
Avižinių dribsnių apkepas su mėsa
-
Silkės apkepas su ryžiais
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Stebuklingas omletas
Pica su grybais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
300 gramų -
Mielės,
20 gramų -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Vanduo,
1 stiklinė -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Grybai, džiovinti,
40 gramų - Taukai (kiaulių), įdarui
-
Pievagrybiai, įdarui,
300 gramų -
Taukai (kiaulių), įdarui,
2 valgomieji šaukštai -
Kečupas, įdarui,
4 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai, tryniai, įdarui,
2 vienetai -
Sūris, įdarui, fermentinis,
120 gramų - Bazilikas, įdarui
- Kvapieji pipirai, įdarui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Džiovintus grybus nuplauti, užpilti verdančiu vandeniu, išvirti, nusunkti ir sumalti.
Paruošti mielinę tešlą, išmaišytu su sumaltais grybais ir palikti, kol pakils.
Po to sudėti į taukais išteptą formą, aptepti kečupu, išmaišyti su žaliais tryniais.
Pievagrybius nuvalyti, nuplauti, supjaustyti griežinėliais ir iškepti taukuose.
Paskui sudėti juos ant tešlos, pridėti prieskonių ir fermentinio sūrio.
Picą palikti 20 min., kad tešla pakiltų.
Kepti 25 min. karštoje orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
