
Grybų apkepas
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų | bulvių |
500 gramų | grybai |
2 vienetai | morkos |
2 vienetai | pomidorai |
500 gramų | kiaulienos nugarinė |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Bulves, grybus bei morkas supjaustyti vidutiniais gabaliukais. Nugarinė supjaustyti kubeliais. Pomidorus - grežineliais.
2.
Sumaišyti bulvės, morkas, grybus bei nugarinė. Gardinti druska, pipirais. Dėti į kepimo formą. Pridėti po pora valgomųjų šaukštų vandens. Viršų užkloti pomidorais. Pomidorus irgi gardinti druska,
3.
Kepti orkaitėje 200°C temp. karštyje 1 val.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Itališka pica
-
Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
-
Tikroji pica (kitokia nei picerijoje)
-
Desertinis manų apkepas
-
Sluoksniuotos tešlos pica su krevetėmis
-
Apkepėlė su ZIGMO Bismarck silke
-
Margaritos žuvies apkepas
-
Turkiška pica
-
Avižinių dribsnių apkepas su obuoliais
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Kepta tilapija su krevečių "kepuraite"
-
Aronijų pudingas
-
Pyragas su špinatais, dešrelėmis ir sūriu
-
Morkos su pievagrybiais
-
Kepta lašiša
-
Rūkytos žuvies užkepėlė
-
Manų apkepas su razinomis
-
Purus rikotos sūrio apkepas
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Tradicinė pica
Grybų apkepas
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Bulvės,
500 gramų -
Grybai,
500 gramų -
Morkos,
2 vienetai -
Pomidorai,
2 vienetai -
Kiaulienos nugarinė,
500 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves, grybus bei morkas supjaustyti vidutiniais gabaliukais. Nugarinė supjaustyti kubeliais. Pomidorus - grežineliais.
Sumaišyti bulvės, morkas, grybus bei nugarinė. Gardinti druska, pipirais. Dėti į kepimo formą. Pridėti po pora valgomųjų šaukštų vandens. Viršų užkloti pomidorais. Pomidorus irgi gardinti druska,
Kepti orkaitėje 200°C temp. karštyje 1 val.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai