Grybų apkepas
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
| 500 gramų | bulvių |
| 500 gramų | grybai |
| 2 vienetai | morkos |
| 2 vienetai | pomidorai |
| 500 gramų | kiaulienos nugarinė |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Bulves, grybus bei morkas supjaustyti vidutiniais gabaliukais. Nugarinė supjaustyti kubeliais. Pomidorus - grežineliais.
2.
Sumaišyti bulvės, morkas, grybus bei nugarinė. Gardinti druska, pipirais. Dėti į kepimo formą. Pridėti po pora valgomųjų šaukštų vandens. Viršų užkloti pomidorais. Pomidorus irgi gardinti druska,
3.
Kepti orkaitėje 200°C temp. karštyje 1 val.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvių pica
-
Grikių apkepas
-
Grybų apkepas su duona
-
Stebuklingas omletas
-
Apkepas iš žuvies
-
Pyragas su špinatais, dešrelėmis ir sūriu
-
Gardžioji pica
-
Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
-
Omletas "Kitaip"
-
Vasariškas omletas su špinatais
-
Super kiaušinienė
-
Picos paplotėlis su varške
-
Suflė su žirneliais
-
Ukrainietiškas ryžių apkepas
-
Rūkytos žuvies užkepėlė
-
Prancūziškas pyragas
-
Obuolių apkepas
-
Morkos su pievagrybiais
-
Greitas omletas
-
Varškės ir ryžių apkepas
Grybų apkepas
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Bulvės,
500 gramų -
Grybai,
500 gramų -
Morkos,
2 vienetai -
Pomidorai,
2 vienetai -
Kiaulienos nugarinė,
500 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves, grybus bei morkas supjaustyti vidutiniais gabaliukais. Nugarinė supjaustyti kubeliais. Pomidorus - grežineliais.
Sumaišyti bulvės, morkas, grybus bei nugarinė. Gardinti druska, pipirais. Dėti į kepimo formą. Pridėti po pora valgomųjų šaukštų vandens. Viršų užkloti pomidorais. Pomidorus irgi gardinti druska,
Kepti orkaitėje 200°C temp. karštyje 1 val.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai