
Grybų apkepas
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų | bulvių |
500 gramų | grybai |
2 vienetai | morkos |
2 vienetai | pomidorai |
500 gramų | kiaulienos nugarinė |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Bulves, grybus bei morkas supjaustyti vidutiniais gabaliukais. Nugarinė supjaustyti kubeliais. Pomidorus - grežineliais.
2.
Sumaišyti bulvės, morkas, grybus bei nugarinė. Gardinti druska, pipirais. Dėti į kepimo formą. Pridėti po pora valgomųjų šaukštų vandens. Viršų užkloti pomidorais. Pomidorus irgi gardinti druska,
3.
Kepti orkaitėje 200°C temp. karštyje 1 val.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pyragas su špinatais, dešrelėmis ir sūriu
-
Prancūziškas pyragas
-
Grybų apkepas
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Avižinių dribsnių apkepas su mėsa
-
Varškės ir bananų apkepas
-
Pica su grybais
-
Menkės apkepas su grybais
-
Pyragas su žuvies įdaru
-
Grikių apkepas
-
Moliūgų ir ryžių apkepas
-
Žuvies užkepėlė su daržovėmis
-
Lietinių tortas
-
Avižinės košės apkepas
-
Skumbrės apkepas su svogūnais
-
Morkos su pievagrybiais
-
Tradicinė pica
-
Suflė su žirneliais
-
Pica Margarita
-
Omletas su žirneliais
Grybų apkepas
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Bulvės,
500 gramų -
Grybai,
500 gramų -
Morkos,
2 vienetai -
Pomidorai,
2 vienetai -
Kiaulienos nugarinė,
500 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves, grybus bei morkas supjaustyti vidutiniais gabaliukais. Nugarinė supjaustyti kubeliais. Pomidorus - grežineliais.
Sumaišyti bulvės, morkas, grybus bei nugarinė. Gardinti druska, pipirais. Dėti į kepimo formą. Pridėti po pora valgomųjų šaukštų vandens. Viršų užkloti pomidorais. Pomidorus irgi gardinti druska,
Kepti orkaitėje 200°C temp. karštyje 1 val.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai