Viską išmaišyti ir užpilti puoduku šilto vandens, išminkyti (kol tešla nebekibs prie rankų).
Tešlą reikia palaikyti 2 val. šilumoje, po to paminkyti ir įdėti 1 valandai į šaldytuvą. Ištraukus vėl išminkyti ir su kočėlu padaryti ploną padą. Ant picos galite viską dėti pagal skonį.
Aš dedu: pomidorų padažą, pomidorus, krevetes, pievagrybius, šiek tiek porų, žalumynų ir tarkuotą sūrį.
Kepti orkaitėje, kol padas gražiai pagels t.y. apie 25 minutes 200° C temperatūros orkaitėje.
Skanaus!
Pica su pievagrybiais ir krevetėmis
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
| 3 stiklinės | kvietiniai miltai |
| 5.5 gramo | mielės (trintos) |
| 1 arbatinis šaukštelis | druska |
| 1 valgomasis šaukštas | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Olandiškas ryžių pyragas
-
Speltos pica
-
Varškės ir sūrio apkepas
-
Ryžių apkepas
-
Pica su pievagrybiais ir krevetėmis
-
Sūrio apkepas
-
Aitriųjų čili pica
-
Avižinės košės apkepas
-
Pyragas su špinatais, dešrelėmis ir sūriu
-
Pica Margarita
-
Vasariškas omletas su špinatais
-
Omletas su kumpiu ir žirneliais
-
Kukurūzų apkepas su obuoliais
-
Soti pica
-
Tinginių pica
-
Skumbrės apkepas su svogūnais
-
Morkos su pievagrybiais
-
Džiovintų vaisių plokštainis
-
Krevečių užkepėlė
-
Margaritos žuvies apkepas
Pica su pievagrybiais ir krevetėmis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
3 stiklinės -
Mielės, trintos,
5.5 gramo -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Viską išmaišyti ir užpilti puoduku šilto vandens, išminkyti (kol tešla nebekibs prie rankų).
Tešlą reikia palaikyti 2 val. šilumoje, po to paminkyti ir įdėti 1 valandai į šaldytuvą. Ištraukus vėl išminkyti ir su kočėlu padaryti ploną padą. Ant picos galite viską dėti pagal skonį.
Aš dedu: pomidorų padažą, pomidorus, krevetes, pievagrybius, šiek tiek porų, žalumynų ir tarkuotą sūrį.
Kepti orkaitėje, kol padas gražiai pagels t.y. apie 25 minutes 200° C temperatūros orkaitėje.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
