Viską išmaišyti ir užpilti puoduku šilto vandens, išminkyti (kol tešla nebekibs prie rankų).
Tešlą reikia palaikyti 2 val. šilumoje, po to paminkyti ir įdėti 1 valandai į šaldytuvą. Ištraukus vėl išminkyti ir su kočėlu padaryti ploną padą. Ant picos galite viską dėti pagal skonį.
Aš dedu: pomidorų padažą, pomidorus, krevetes, pievagrybius, šiek tiek porų, žalumynų ir tarkuotą sūrį.
Kepti orkaitėje, kol padas gražiai pagels t.y. apie 25 minutes 200° C temperatūros orkaitėje.
Skanaus!
Pica su pievagrybiais ir krevetėmis
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
3 stiklinės | kvietiniai miltai |
5.5 gramo | mielės (trintos) |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Batono-obuolių apkepas
- Perlinių kruopų apkepas
- Pica su grybais
- Lašišos apkepas
- Žuvies užkepėlė
- Omletas su prieskoniniais žalumynais
- Lašišos apkepas su špinatais
- Omletas su žirneliais
- Pyragas „La Sūrio“
- Sotusis omletas
- Omletas su kumpiu ir žirneliais
- Žuvies ir daržovių apkepas
- Pica Margarita
- Napoletana picos gaminimas namie
- Pyragas su špinatais, dešrelėmis ir sūriu
- Aronijų pudingas
- Varškės apkepas su bananais
- Stebuklingas omletas
- Avižinių dribsnių apkepas su obuoliais
- Ryžių košė su vaisiais
Pica su pievagrybiais ir krevetėmis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
3 stiklinės -
Mielės, trintos,
5.5 gramo -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Viską išmaišyti ir užpilti puoduku šilto vandens, išminkyti (kol tešla nebekibs prie rankų).
Tešlą reikia palaikyti 2 val. šilumoje, po to paminkyti ir įdėti 1 valandai į šaldytuvą. Ištraukus vėl išminkyti ir su kočėlu padaryti ploną padą. Ant picos galite viską dėti pagal skonį.
Aš dedu: pomidorų padažą, pomidorus, krevetes, pievagrybius, šiek tiek porų, žalumynų ir tarkuotą sūrį.
Kepti orkaitėje, kol padas gražiai pagels t.y. apie 25 minutes 200° C temperatūros orkaitėje.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...