
0.6 vieneto | kvietiniai miltai (būna picos miltų, galima su jais) |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
100 mililitrų | vanduo (šilto) |
200 gramų | mėsa (kumpis arba dešra) |
200 gramų | sūris (fermentinis) |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
2 valgomieji šaukštai | prieskoniai (picos) |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Picos blyneliai
-
Tirolietiškas omletas su grybais
-
Varškės apkepas su ryžiais
-
Avižinės košės apkepas
-
Avižinių dribsnių apkepas su mėsa
-
Sluoksniuotas apkepas
-
Ryžių pudingas
-
Keistas apkepas
-
Alkanųjų pica
-
Vasariškas omletas su špinatais
-
Krevečių užkepėlė
-
Veršio inkstų apkepas
-
Omletas su kumpiu ir žirneliais
-
Apkepėlė su ZIGMO Bismarck silke
-
Pica su saliamiu
-
Tarta su špinatais ir dešrelėmis
-
Moliūgų ir ryžių apkepas
-
Varškės ir manų apkepas
-
Žuvies apkepas
-
Žuvies užkepėlė
Suši pica

- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai, būna picos miltų, galima su jais,
3/5 vieneto -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Vanduo, šilto,
100 mililitrų -
Mėsa, kumpis arba dešra,
200 gramų -
Sūris, fermentinis,
200 gramų -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Prieskoniai, picos,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Į miltus pilti aliejų ir vandenį, išminkyti tešlą ir palikti pakilti apie 30 minučių. Fermentinį sūrį sutarkuoti, dešrą arba kumpį supjaustyti mažais kvadratėliais ir sumaišyti su tarkuotu sūriu bei picos prieskoniais. Iš tešlos iškočioti paplotėlį, jį aptepti pomidorų padažu arba pasta, paskleisti sūrio ir kumpio mišinį ir viską susukti kaip vyniotinį. šiek tiek susuktą suktinuką paspausti ir aštriu peiliu supjaustyti maždaug 1,5 cm pločio griežinėliais. Griežinėlius dėti į kepimo indą atpjautąja puse ir aptepti kiaušinio, druskos ir pipirų plakiniu. Kepti apie 30-40 minučių vidutinio karštumo orkaitėje. Skanaus :)
Komentarai (3)
-
to Sveiki
2014-01-12 20:36
Na tai dar ne didelė problema, viskas daugmaž suprantama. Bet va 0,6 vieneto miltų... va čia tai mįslė. Kas tas miltų vienetas?
-
Sveiki
2013-09-22 10:38
Nelabai supratau apie tuos griezinelius, tai cia tokie kaip suktinukai? o atpjautoji puse-tai cia jau gaunasi dvi atpjautosios puses. Bet cia jau nebe pica, o suktinukai ir nesigaus, kaip nuotraukoj pavaizduota