Desertinis manų apkepas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 750 mililitrų | pienas |
| 150 gramų | manų kruopos |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| 1 arbatinis šaukštelis | druska |
| 5 valgomieji šaukštai | cukrus |
| 80 gramų | sviestas |
| 4 vienetai | obuoliai (dideli) |
| 2 arbatiniai šaukšteliai | cinamonas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
pieną užvirinkite, suberkite manų kruopas ir virkite 5 min. Kiaušinį ištrinkite su druska, puse cukraus, 50 g sviesto ir sumaišykite su manų koše. Pusę masės sukrėskite į sviestu išteptą kepimo indą. Ant tešlos paskleiskite stambiai sutarkuotus nuluptus obuolius, apibarstykite cinamonu, likusiu cukrumi. Ant obuolių sudėkite antrąjį košės sluoksnį bei likusius sviesto gabaliukus. Kepkite iki 220°C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 20 min. Valgykite su saldžiarūgšte uogiene.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tradicinė pica
-
Veršio inkstų apkepas
-
Ryžių pyragas su silke
-
Žuvies pyragas
-
Soti Sauliaus pica
-
Kepta tilapija su krevečių "kepuraite"
-
Pyragas „La Sūrio“
-
Džiovintų vaisių plokštainis
-
Avižinių dribsnių apkepas su mėsa
-
Menkės apkepas su grybais
-
Varškės ir sūrio apkepas
-
Tarta su špinatais ir dešrelėmis
-
Skumbrės apkepas su svogūnais
-
Avižinių dribsnių apkepas su obuoliais
-
Rūkytos žuvies užkepėlė
-
Šventinė kiaušinienė
-
Riešutų plokštainis (kugelis)
-
Perlinių kruopų apkepas
-
Manų kruopų pyragas su uogomis
-
Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
Desertinis manų apkepas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Pienas,
750 mililitrų -
Manų kruopos,
150 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Cukrus,
5 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
80 gramų -
Obuoliai, dideli,
4 vienetai -
Cinamonas,
2 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
pieną užvirinkite, suberkite manų kruopas ir virkite 5 min. Kiaušinį ištrinkite su druska, puse cukraus, 50 g sviesto ir sumaišykite su manų koše. Pusę masės sukrėskite į sviestu išteptą kepimo indą. Ant tešlos paskleiskite stambiai sutarkuotus nuluptus obuolius, apibarstykite cinamonu, likusiu cukrumi. Ant obuolių sudėkite antrąjį košės sluoksnį bei likusius sviesto gabaliukus. Kepkite iki 220°C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 20 min. Valgykite su saldžiarūgšte uogiene.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
