
Desertinis manų apkepas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
750 mililitrų | pienas |
150 gramų | manų kruopos |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
5 valgomieji šaukštai | cukrus |
80 gramų | sviestas |
4 vienetai | obuoliai (dideli) |
2 arbatiniai šaukšteliai | cinamonas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
pieną užvirinkite, suberkite manų kruopas ir virkite 5 min. Kiaušinį ištrinkite su druska, puse cukraus, 50 g sviesto ir sumaišykite su manų koše. Pusę masės sukrėskite į sviestu išteptą kepimo indą. Ant tešlos paskleiskite stambiai sutarkuotus nuluptus obuolius, apibarstykite cinamonu, likusiu cukrumi. Ant obuolių sudėkite antrąjį košės sluoksnį bei likusius sviesto gabaliukus. Kepkite iki 220°C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 20 min. Valgykite su saldžiarūgšte uogiene.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Apkepas „Vienas ir du“
-
Kepta manų košė su pasukomis
-
Perlinių kruopų apkepas
-
Silkės apkepas su ryžiais
-
Kukurūzų apkepas su obuoliais
-
Vištienos pyragas su grybais
-
Olandiškas ryžių apkepas
-
Ukrainietiškas ryžių apkepas
-
Omletas su žirneliais
-
Ryžių apkepas su grybais
-
Varškės ir ryžių apkepas
-
Pyragas su špinatais, dešrelėmis ir sūriu
-
Žuvies pudingas
-
Bulvių pica
-
Tinginių pica
-
Aronijų pudingas
-
Tikroji pica (kitokia nei picerijoje)
-
Manų apkepas su razinomis
-
Aitriųjų čili pica
-
Mamos picos padas
Desertinis manų apkepas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Pienas,
750 mililitrų -
Manų kruopos,
150 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Cukrus,
5 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
80 gramų -
Obuoliai, dideli,
4 vienetai -
Cinamonas,
2 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
pieną užvirinkite, suberkite manų kruopas ir virkite 5 min. Kiaušinį ištrinkite su druska, puse cukraus, 50 g sviesto ir sumaišykite su manų koše. Pusę masės sukrėskite į sviestu išteptą kepimo indą. Ant tešlos paskleiskite stambiai sutarkuotus nuluptus obuolius, apibarstykite cinamonu, likusiu cukrumi. Ant obuolių sudėkite antrąjį košės sluoksnį bei likusius sviesto gabaliukus. Kepkite iki 220°C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 20 min. Valgykite su saldžiarūgšte uogiene.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...