
300 gramų | dešra (picos įdarui, arba kumpis) |
2 skiltelės | česnakas (padažui) |
300 gramų | kvietiniai miltai |
šiek tiek | rozmarinas (padažui) |
150 gramų | sūris (picos įdarui, fermentinis) |
70 mililitrų | vanduo (šiltas) |
25 gramai | mielės |
1 arbatinis šaukštelis | druska (padažui) |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
3 vienetai | pomidorai (padažui) |
2 arbatiniai šaukšteliai | druska (padažui) |
šiek tiek | bazilikas (padažui) |
5 vienetai | alyvuogių (picos įdarui, nebūtina) |
Tada kočėlu lygiai iškočiojame iki gražaus, plono blyno.
Paliekame 10-15 min.
Tuo tarpu gaminame padažą: sutrintus pomidorus sudedame į įkaitintą keptuvę. Kaitiname 5 minutes.
Suberiame prieskonius ir dar truputį pakaitiname.
Tada padažą tolygiai paskirstome ant tešlos.
Supjaustome dešrą ir sudėliojame ant tešlos. Sutarkuojame sūrį ir užberiame ant viršaus. Pašauname į 180-200 laipsnių temperatūros orkaitę ir kepame apie 20 minučių.
Tešla bus minkšta ir skani, o viršus gražiai apskrus :)
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pyragas su žuvies įdaru
-
Aronijų pudingas
-
Ryžių apkepas su obuoliais
-
Pyragas „La Sūrio“
-
Lazanija su baziliku
-
Silkės apkepas
-
Varškės ir sūrio apkepas
-
Lašišos apkepas su špinatais
-
Duonos skrebučių apkepas
-
Varškės ir manų apkepas
-
Ryžių pudingas
-
Picos blyneliai
-
Moliūgų ir ryžių apkepas
-
Greitas omletas
-
Pica su grybais
-
Žuvis pagal Ingą
-
Varškės apkepas su ryžiais
-
Manų kruopų pyragas su uogomis
-
Kepta manų košė su pasukomis
-
Olandiškas omletas
Tradicinė pica

- Paruošimo laikas:
-
Dešra, picos įdarui, arba kumpis,
300 gramų -
Česnakas, padažui,
2 skiltelės -
Kvietiniai miltai,
300 gramų - Rozmarinas, padažui
-
Sūris, picos įdarui, fermentinis,
150 gramų -
Vanduo, šiltas,
70 mililitrų -
Mielės,
25 gramai -
Druska, padažui,
1 arbatinis šaukštelis -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Pomidorai, padažui,
3 vienetai -
Druska, padažui,
2 arbatiniai šaukšteliai - Bazilikas, padažui
-
Alyvuogės, picos įdarui, nebūtina,
5 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Visų pirma išmaišome tešlą, iškarto sudedame miltus, mieles, užpilame vandeniu, įberiame druskos ir cukraus. Išminkome.
Tada kočėlu lygiai iškočiojame iki gražaus, plono blyno.
Paliekame 10-15 min.
Tuo tarpu gaminame padažą: sutrintus pomidorus sudedame į įkaitintą keptuvę. Kaitiname 5 minutes.
Suberiame prieskonius ir dar truputį pakaitiname.
Tada padažą tolygiai paskirstome ant tešlos.
Supjaustome dešrą ir sudėliojame ant tešlos. Sutarkuojame sūrį ir užberiame ant viršaus. Pašauname į 180-200 laipsnių temperatūros orkaitę ir kepame apie 20 minučių.
Tešla bus minkšta ir skani, o viršus gražiai apskrus :)
Skanaus!
Komentarai (4)
-
Ivertintojas
2012-07-02 03:26
Paprasta pica,bet man puikiai gavos uzskaitau si recepta :super: :super:
-
antons
2011-06-06 22:16
bandziau labb skanu
-
Išmintinga
2011-06-02 22:17
Manau, kad recepto autorius :>
-
Miglė
2011-05-22 11:01
Gal kas bandė ? :]