Avižinės košės apkepas
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
3 stiklinės | avižinių dribsnių |
2 vienetai | kiaušiniai |
0.25 stiklinės | aliejaus |
1 stiklinė | pienas |
4 valgomieji šaukštai | klevų sirupas |
0.5 stiklinės | obuoliai (pjaustyti) |
0.25 stiklinės | linų sėmenys |
2 arbatiniai šaukšteliai | cinamonas |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
0.5 stiklinės | kokosas (smulkintas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Sumaišykite dribsnius su aliejumi ir kiaušiniais. Tada dėkite likusius komponentus ir dar kartą sumaišykite. Viską sudėti į kepimo skardą ir dėkite į įkaitintą orkaitę (180°C). Kepkite 30- 35 minutes. Jeigu kepimo skarda didelė ir apkepas yra plonas pakaks kepti ir 25 minutes.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Tikroji pica (kitokia nei picerijoje)
- Ryžių apkepas su obuoliais
- Lašišos apkepas su špinatais
- Pica su grybais
- Aitriųjų čili pica
- Suši pica
- Kepta manų košė su pasukomis
- Apkepas „Greitukas“
- Omletas su žirneliais
- Apkepas „Vienas ir du“
- Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
- Pica su saliamiu
- Manų kruopų pyragas su uogomis
- Desertinis manų apkepas
- Olandiškas omletas
- Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
- Kepta žuvis su daržovėmis
- Greitas omletas
- Spalvota žuvies užkepėlė
- Ukrainietiškas ryžių apkepas
Avižinės košės apkepas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Avižiniai dribsniai,
3 stiklinės -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Aliejus,
1/4 stiklinės -
Pienas,
1 stiklinė -
Klevų sirupas,
4 valgomieji šaukštai -
Obuoliai, pjaustyti,
0.5 stiklinės -
Linų sėmenys,
1/4 stiklinės -
Cinamonas,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Kokosas, smulkintas,
0.5 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sumaišykite dribsnius su aliejumi ir kiaušiniais. Tada dėkite likusius komponentus ir dar kartą sumaišykite. Viską sudėti į kepimo skardą ir dėkite į įkaitintą orkaitę (180°C). Kepkite 30- 35 minutes. Jeigu kepimo skarda didelė ir apkepas yra plonas pakaks kepti ir 25 minutes.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...