
Olandiškas ryžių pyragas
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | ryžiai |
2 stiklinės | vanduo |
2 vienetai | silkė |
4 vienetai | pomidorai |
0.5 stiklinės | grietinėlės, 35% |
2 valgomieji šaukštai | sūris (tarkuotas, makaronai su sūriu) |
šiek tiek | sviestas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Pasūdytame vandenyje išverdama biri ryžių košė. Į sviestu išteptą skardą pakaitomis susluoksniuojami ryžiai ir silkių filė su skiltelėmis supjaustytais pomidorais. Viršutinis — ryžių — sluoksnis apipilamas truputį pasūdyta grietinėle ir, uždėjus keletą gabaliukų sviesto, apibarstomas tarkuotu sūriu. Pyragas kepamas orkaitėje 15 min. Prie jo paduodamos lapinės salotos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Silkės apkepas su ryžiais
-
Žuvis pagal Ingą
-
Suflė su žirneliais
-
Sočiausioji pica
-
Aronijų pudingas
-
Žuvies užkepėlė
-
Morkos su pievagrybiais
-
Olandiškas omletas
-
Ryžių apkepas su obuoliais
-
Itališka pica
-
Varškės ir ryžių apkepas
-
Grybų apkepas
-
Purus rikotos sūrio apkepas
-
Speltos pica
-
Avižinių dribsnių apkepas su obuoliais
-
Pyragas „La Sūrio“
-
Picos blyneliai
-
Skumbrės apkepas su svogūnais
-
Varškės ir sūrio apkepas
-
Ryžių apkepas su daržovėmis
Olandiškas ryžių pyragas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Ryžiai,
1 stiklinė -
Vanduo,
2 stiklinės -
Silkė,
2 vienetai -
Pomidorai,
4 vienetai -
Grietinėlė, 35%,
0.5 stiklinės -
Sūris, tarkuotas, makaronai su sūriu,
2 valgomieji šaukštai - Sviestas
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pasūdytame vandenyje išverdama biri ryžių košė. Į sviestu išteptą skardą pakaitomis susluoksniuojami ryžiai ir silkių filė su skiltelėmis supjaustytais pomidorais. Viršutinis — ryžių — sluoksnis apipilamas truputį pasūdyta grietinėle ir, uždėjus keletą gabaliukų sviesto, apibarstomas tarkuotu sūriu. Pyragas kepamas orkaitėje 15 min. Prie jo paduodamos lapinės salotos.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Sandra
2013-02-04 18:46
kokioje temperaturoje kepamas pyragas?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...