
Įdaryti pievagrybiai
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
300 gramų | vištiena ( faršas) |
50 gramų | pievagrybiai |
1 vienetas | svogūnai |
2 skiltelės | česnakas |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
200 gramų | sūris |
1 pundelis | svogūnų laiškai |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Pievagrybius nuplauti, nusausinti ir atskirti kepurėles. Paruošti faršą su prieskoniais, smulkintais svogūnais bei česnaku.
2.
Įdėti į faršą majonezą ir gerai išmaišyti.
3.
Įdaryti faršu pievagrybių kepurėles.
4.
Kepti orkaitėje apie 20 minučių. Paskui užberti tarkuoto sūrio bei svogūno laiškų. Kepti dar apie 10 min.
Skanaus
Skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Obuolių apkepas
-
Aitriųjų čili pica
-
Žuvies apkepas
-
Avižinės košės apkepas
-
Žuvies užkepėlė su daržovėmis
-
Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
-
Bulvių apkepas su svogūnais
-
Menkės apkepas su grybais
-
Apkepas „Greitukas“
-
Lašišos apkepas su špinatais
-
Šventinė kiaušinienė
-
Pica su grybais
-
Pica su ančiuviais
-
Avižinių dribsnių apkepas su obuoliais
-
Varškės ir ryžių apkepas
-
Grikių apkepas
-
Manų kruopų pyragas su uogomis
-
Grybų apkepas su duona
-
Pyragas su žuvies įdaru
-
Pica su pievagrybiais ir krevetėmis
Įdaryti pievagrybiai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Vištiena, faršas,
300 gramų -
Pievagrybiai,
50 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas,
2 skiltelės -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Sūris,
200 gramų -
Svogūnų laiškai,
1 pundelis -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis - Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pievagrybius nuplauti, nusausinti ir atskirti kepurėles. Paruošti faršą su prieskoniais, smulkintais svogūnais bei česnaku.
Įdėti į faršą majonezą ir gerai išmaišyti.
Įdaryti faršu pievagrybių kepurėles.
Kepti orkaitėje apie 20 minučių. Paskui užberti tarkuoto sūrio bei svogūno laiškų. Kepti dar apie 10 min.
Skanaus
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...