
Perlinių kruopų apkepas
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
250 gramų | perlinės kruopos |
2.5 stiklinės | vanduo |
2.5 valgomojo šaukšto | taukai (kiaulių) |
250 gramų | pupelės |
2 vienetai | svogūnai |
200 gramų | dešra |
2.5 valgomojo šaukšto | pomidorų padažas |
1 stiklinė | grietinė |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Išverdama biri perlinių kruopų košė (jai imama 2,5 šaukšto riebalų). Išmirkytos pupelės išverdamos, sumaišomos su pakepintais svogūnais, pridedama supjaustytos dešros, supilamas pomidorų padažas, pagardinama prieskoniais ir druska. Į riebalais išteptą ir džiūvėsėliais pabarstytą formą dedama sluoksniais perlinių kruopų košė ir pupelių masė. Paviršius išlyginamas, užpilamas grietine. Kepama orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grikių apkepas
-
Sluoksniuotas apkepas
-
Manų apkepas su razinomis
-
Varškės apkepas su bananais
-
Purus rikotos sūrio apkepas
-
Itališka pica
-
Suflė su žirneliais
-
Duonos skrebučių apkepas
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Pica „Greitukas“
-
Krevečių užkepėlė
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Moliūgų ir ryžių apkepas
-
Aitriųjų čili pica
-
Žuvies pyragas
-
Desertinis manų apkepas
-
Žuvies apkepas
-
Obuolių ir kukurūzų apkepas
-
Lazanija su baziliku
-
Žuvis pagal Ingą
Perlinių kruopų apkepas
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Perlinės kruopos,
250 gramų -
Vanduo,
2.5 stiklinės -
Taukai (kiaulių),
2.5 valgomojo šaukšto -
Pupelės,
250 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Dešra,
200 gramų -
Pomidorų padažas,
2.5 valgomojo šaukšto -
Grietinė,
1 stiklinė - Druska
- Juodieji pipirai
- Džiūvėsėliai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išverdama biri perlinių kruopų košė (jai imama 2,5 šaukšto riebalų). Išmirkytos pupelės išverdamos, sumaišomos su pakepintais svogūnais, pridedama supjaustytos dešros, supilamas pomidorų padažas, pagardinama prieskoniais ir druska. Į riebalais išteptą ir džiūvėsėliais pabarstytą formą dedama sluoksniais perlinių kruopų košė ir pupelių masė. Paviršius išlyginamas, užpilamas grietine. Kepama orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...