Ruošiame įdarą:
Parmezano sūrį sutarkuoti į dubenį, pripjaustyti gražgarsčių ir sudėti susmulkintą nedideliais gabaliukais raudonąją papriką ir svieste apkepintas krevetes. Įdėti majonezo „MangoMajo“ ir lengvai permaišyti.
Keistas apkepas
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 1 pakelis | lavašas | |
| 200 gramų | krevetės | |
| 200 gramų | parmezano sūris (tarkuotas) | |
| 100 gramų | gražgarstės | |
| 5 valgomieji šaukštai | majonezas „mangomajo“ | |
| 1 vienetas | saldi raudonoji paprika | |
| 2 žiupsneliai | rytietiškų prieskonių mišinys | |
| 2 valgomieji šaukštai | aliejaus | |
| Kepimui: | ||
| 20 gramų | sviestas | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
2.
Lavašą suplėšyti rankomis įvairiais nestandartinais gabaliukais ir jais iškloti skardą, apipurkšti aliejumi, apiberti prieskoniais. Dėti sluoksniais lavašo gabaliukus ir vėl įdarą.
3.
Kepti 180 laipsnių karštumo orkaitėje apie 40 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tradicinė pica
-
Veršio inkstų apkepas
-
Ryžių pyragas su silke
-
Žuvies pyragas
-
Soti Sauliaus pica
-
Kepta tilapija su krevečių "kepuraite"
-
Pyragas „La Sūrio“
-
Džiovintų vaisių plokštainis
-
Avižinių dribsnių apkepas su mėsa
-
Menkės apkepas su grybais
-
Varškės ir sūrio apkepas
-
Tarta su špinatais ir dešrelėmis
-
Skumbrės apkepas su svogūnais
-
Avižinių dribsnių apkepas su obuoliais
-
Rūkytos žuvies užkepėlė
-
Šventinė kiaušinienė
-
Riešutų plokštainis (kugelis)
-
Perlinių kruopų apkepas
-
Manų kruopų pyragas su uogomis
-
Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
Keistas apkepas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Lavašas,
1 pakelis -
Krevetės,
200 gramų -
Parmezano sūris, tarkuotas,
200 gramų -
Gražgarstės,
100 gramų -
Majonezas „MangoMajo“,
5 valgomieji šaukštai -
Saldi raudonoji paprika,
1 vienetas -
Rytietiškų prieskonių mišinys,
2 žiupsneliai -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Sviestas,
20 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ruošiame įdarą:
Parmezano sūrį sutarkuoti į dubenį, pripjaustyti gražgarsčių ir sudėti susmulkintą nedideliais gabaliukais raudonąją papriką ir svieste apkepintas krevetes. Įdėti majonezo „MangoMajo“ ir lengvai permaišyti.Lavašą suplėšyti rankomis įvairiais nestandartinais gabaliukais ir jais iškloti skardą, apipurkšti aliejumi, apiberti prieskoniais. Dėti sluoksniais lavašo gabaliukus ir vėl įdarą.
Kepti 180 laipsnių karštumo orkaitėje apie 40 minučių.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
