
Omletas su šviežiais bazilikais
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
4 vienetai | kiaušiniai | |
1 vienetas | saulėje džiovinti pomidorai | |
5 lapai | bazilikas | |
1 valgomasis šaukštas | vanduo | |
1 žiupsnelis | druska | |
1 žiupsnelis | maltų juodųjų pipirų | |
Kepimui: | ||
20 gramų | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Baziliko lapelius suspjaustyti aba smulkiai suplėšyti. Džiovintas pomidoras supjaustomas kuo smukiau.
2.
Kiaušinius šakute išplakti kartu su susmulkintais šviežiais bazilikais, džiovinto pomidorų gabaliukais, pipirais ir druska. Plakti iki vientisos masės, bet stebėti, kad kiaušiniai nesuputotų, nes omletas sukris.
3.
Keptuvėje ištirpinamas sviestas. Kai jis ims tarsi burbuliuoti, supilti kiaušinių plakinį.
4.
Kepti ant nedidelės ugnies, užtengus keptuvę. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pica su pievagrybiais ir krevetėmis
-
Mamos picos padas
-
Prancūziškas pyragas
-
Pica su grybais
-
Skumbrės apkepas su svogūnais
-
Kukurūzų apkepas su obuoliais
-
Varškės apkepas su bananais
-
Sūrio apkepas
-
Kepta tilapija su krevečių "kepuraite"
-
Obuolių ir kukurūzų apkepas
-
Omletas su paprika
-
Picos blyneliai
-
Žuvies pudingas
-
Ryžių apkepas
-
Kepta lašiša
-
Sotusis omletas
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Tinginių pica
-
Apkepas iš žuvies
-
Ukrainietiškas ryžių apkepas
Omletas su šviežiais bazilikais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Saulėje džiovinti pomidorai,
1 vienetas -
Bazilikas,
5 lapai -
Vanduo,
1 valgomasis šaukštas -
Druska,
1 žiupsnelis -
Malti juodieji pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Sviestas,
20 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Milda
Gaminimo eiga:
Baziliko lapelius suspjaustyti aba smulkiai suplėšyti. Džiovintas pomidoras supjaustomas kuo smukiau.
Kiaušinius šakute išplakti kartu su susmulkintais šviežiais bazilikais, džiovinto pomidorų gabaliukais, pipirais ir druska. Plakti iki vientisos masės, bet stebėti, kad kiaušiniai nesuputotų, nes omletas sukris.
Keptuvėje ištirpinamas sviestas. Kai jis ims tarsi burbuliuoti, supilti kiaušinių plakinį.
Kepti ant nedidelės ugnies, užtengus keptuvę. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...