Ši pica yra be sūrio, tačiau kiekvienas norintis gali juo apibarstyti picą kepimo pabaigoje.
Išminkyti tešlą iš miltų, mielių, pieno, druskos, cukraus. Iškočioti ir leisti pakilti. Vėliau vėl iškočioti, aptepti aliejumi. Picos padą ištepti pomidorų padažu. Apibarstyti svogūno žiedais, išdėlioti ačiuvius.
Papipirinti. Apibarstyti svogūnų laiškais ir žalumynais ir kepti orkaitėje 20 min. 220 laisnių karštyje, kol pica nepasidarys traški. Iš karto patiekti.

Pica su ančiuviais
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | kvietiniai miltai |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
1 valgomasis šaukštas | svogūnai (laiškai, smulkinti) |
2 arbatiniai šaukšteliai | cukrus |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | pomidorų padažas |
10 gramų | mielės |
100 mililitrų | pienas |
1 vienetas | svogūnai (laiškai, smulkinti) |
16 vienetų | ančiuvių (filė) |
šiek tiek | žalumynų |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Prancūziškas pyragas
-
Cukinijos apkepas su ryžiais
-
Grikių apkepas
-
Žuvies pudingas
-
Itališka pica
-
Lazanija su baziliku
-
Avižinių dribsnių apkepas su mėsa
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Suši pica
-
Omletas su kumpiu ir žirneliais
-
Gardžioji pica
-
Rūkytos žuvies užkepėlė
-
Manų apkepas su razinomis
-
Duonos skrebučių apkepas
-
Šventinė kiaušinienė
-
Ukrainietiškas ryžių apkepas
-
Sočiausioji pica
-
Duonos apkepas
-
Ryžių apkepas su daržovėmis
-
Grybų apkepas su duona
Pica su ančiuviais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
1 stiklinė -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Svogūnai, laiškai, smulkinti,
1 valgomasis šaukštas -
Cukrus,
2 arbatiniai šaukšteliai - Juodieji pipirai
- Pomidorų padažas
-
Mielės,
10 gramų -
Pienas,
100 mililitrų -
Svogūnai, laiškai, smulkinti,
1 vienetas -
Ančiuviai, filė,
16 vienetų - Žalumynai
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ši pica yra be sūrio, tačiau kiekvienas norintis gali juo apibarstyti picą kepimo pabaigoje.
Išminkyti tešlą iš miltų, mielių, pieno, druskos, cukraus. Iškočioti ir leisti pakilti. Vėliau vėl iškočioti, aptepti aliejumi. Picos padą ištepti pomidorų padažu. Apibarstyti svogūno žiedais, išdėlioti ačiuvius.
Papipirinti. Apibarstyti svogūnų laiškais ir žalumynais ir kepti orkaitėje 20 min. 220 laisnių karštyje, kol pica nepasidarys traški. Iš karto patiekti.
Reklama:
Komentarai (5)
-
saule
2009-05-05 12:54
geras :super: :super: :super: :super: :super: :super: :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...