
Moliūgų ir obuolių košė
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | moliūgai |
2 vienetai | obuoliai |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Moliūgas nulupamas, ir, išskobus sėklas, supjaustomas griežinėliais, truputyje vandens verdamas, kol suminkštėja. Tada suberiami griežinėliais supjaustyti obuoliai ir verdama maišant, kol sutirštės. Išvirta masė ištrinama pro sietelį, pagardinama cukrumi, druska, sviestu, viskas sumaišoma.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Avižinė košė su džiovintais vaisiais
-
Kepti obuoliai
-
Desertinė avižinė košė
-
Rabarbarų tyrė
-
Obuolienė
-
Manų košė su vaisiais
-
Ženšenio šaknies tyrelė
-
Avižinių dribsnių apkepas su obuoliais
-
Mango ir bananų tyrė
-
Morkų košė su obuoliais
-
Melionų- manų košė
-
Kaukazinių slyvaičių tyrė
-
Avižinė košė su mėlynėmis
-
Lietuviška kopūstienė
-
Grikių košė su daržovėm
-
Ropių piure
-
Aukso spalvos šilkinė moliūgų košė
-
Kopūstienė su grybais
-
Manų ir moliūgų košė
-
Žirnių tyrė
Moliūgų ir obuolių košė
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Moliūgai,
600 gramų -
Obuoliai,
2 vienetai -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Cukrus
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Moliūgas nulupamas, ir, išskobus sėklas, supjaustomas griežinėliais, truputyje vandens verdamas, kol suminkštėja. Tada suberiami griežinėliais supjaustyti obuoliai ir verdama maišant, kol sutirštės. Išvirta masė ištrinama pro sietelį, pagardinama cukrumi, druska, sviestu, viskas sumaišoma.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Renata
2011-10-04 23:59
:super: kudikiu kosyte :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...