
Moliūgų ir obuolių košė
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | moliūgai |
2 vienetai | obuoliai |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Moliūgas nulupamas, ir, išskobus sėklas, supjaustomas griežinėliais, truputyje vandens verdamas, kol suminkštėja. Tada suberiami griežinėliais supjaustyti obuoliai ir verdama maišant, kol sutirštės. Išvirta masė ištrinama pro sietelį, pagardinama cukrumi, druska, sviestu, viskas sumaišoma.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Avižinė košė su mėlynėmis
-
Kaukazinių slyvaičių tyrė
-
Mango ir bananų tyrė
-
Ženšenio šaknies tyrelė
-
Avižinė košė su džiovintais vaisiais
-
Manų košė su vaisiais
-
Avižinių dribsnių apkepas su obuoliais
-
Rabarbarų tyrė
-
Obuolienė
-
Morkų košė su obuoliais
-
Kepti obuoliai
-
Desertinė avižinė košė
-
Melionų- manų košė
-
Vištiena su bulvių koše
-
Grikių košė su daržovėm
-
Lietuviška kopūstienė
-
Morkų košė su kiaušiniais
-
Žirnių tyrė
-
Aukso spalvos šilkinė moliūgų košė
-
Vaivorikštinė bulvių košė
Moliūgų ir obuolių košė
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Moliūgai,
600 gramų -
Obuoliai,
2 vienetai -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Cukrus
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Moliūgas nulupamas, ir, išskobus sėklas, supjaustomas griežinėliais, truputyje vandens verdamas, kol suminkštėja. Tada suberiami griežinėliais supjaustyti obuoliai ir verdama maišant, kol sutirštės. Išvirta masė ištrinama pro sietelį, pagardinama cukrumi, druska, sviestu, viskas sumaišoma.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Renata
2011-10-04 23:59
:super: kudikiu kosyte :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...