
Moliūgų ir obuolių košė
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | moliūgai |
2 vienetai | obuoliai |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Moliūgas nulupamas, ir, išskobus sėklas, supjaustomas griežinėliais, truputyje vandens verdamas, kol suminkštėja. Tada suberiami griežinėliais supjaustyti obuoliai ir verdama maišant, kol sutirštės. Išvirta masė ištrinama pro sietelį, pagardinama cukrumi, druska, sviestu, viskas sumaišoma.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kaukazinių slyvaičių tyrė
-
Kepti obuoliai
-
Desertinė avižinė košė
-
Morkų košė su obuoliais
-
Mango ir bananų tyrė
-
Ženšenio šaknies tyrelė
-
Avižinė košė su džiovintais vaisiais
-
Avižinių dribsnių apkepas su obuoliais
-
Rabarbarų tyrė
-
Melionų- manų košė
-
Manų košė su vaisiais
-
Obuolienė
-
Avižinė košė su mėlynėmis
-
Aukso spalvos šilkinė moliūgų košė
-
Vaivorikštinė bulvių košė
-
Moliūgų košė
-
Grikių košė su daržovėm
-
Žiedinių kopūstų tyrė
-
Moliūgų košė su medumi
-
Lietuviška kopūstienė
Moliūgų ir obuolių košė
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Moliūgai,
600 gramų -
Obuoliai,
2 vienetai -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Cukrus
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Moliūgas nulupamas, ir, išskobus sėklas, supjaustomas griežinėliais, truputyje vandens verdamas, kol suminkštėja. Tada suberiami griežinėliais supjaustyti obuoliai ir verdama maišant, kol sutirštės. Išvirta masė ištrinama pro sietelį, pagardinama cukrumi, druska, sviestu, viskas sumaišoma.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Renata
2011-10-04 23:59
:super: kudikiu kosyte :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...