
Aukso spalvos šilkinė moliūgų košė
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | moliūgai |
1 stiklinė | pienas |
10 gramų | sviestas |
0.5 stiklinės | manų kruopos |
1 žiupsnelis | cukrus |
1 žiupsnelis | druska |
1 valgomasis šaukštas | medus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Moliūgą nulupti, apvirti, su smulkintuvu suplakti.
2.
Įpilti pieno, įdėti sviesto, suberti manų kruopas, cukrų bei druską.
3.
Virti pastoviai maišant kol sutirštės.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vaivorikštinė bulvių košė
-
Žirnių ir bulvių košė
-
Manų ir moliūgų košė
-
Žirnienė su grybais
-
Vištiena su bulvių koše
-
Žirnių tyrė
-
Moliūgų ir obuolių košė
-
Žiedinių kopūstų tyrė
-
Žirnių tyrė
-
Morkų košė su obuoliais
-
Lietuviška kopūstienė
-
Moliūgų košė
-
Ropių piure
-
Grikių košė su daržovėm
-
Vaikiška tyrelė
-
Špinatų tyrė
-
Moliūgų košė su medumi
-
Kopūstienė su grybais
-
Morkų košė su kiaušiniais
-
Avižinės košės pudingas
Aukso spalvos šilkinė moliūgų košė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Moliūgai,
500 gramų -
Pienas,
1 stiklinė -
Sviestas,
10 gramų -
Manų kruopos,
0.5 stiklinės -
Cukrus,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Medus,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Moliūgą nulupti, apvirti, su smulkintuvu suplakti.
Įpilti pieno, įdėti sviesto, suberti manų kruopas, cukrų bei druską.
Virti pastoviai maišant kol sutirštės.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...