
Aukso spalvos šilkinė moliūgų košė
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | moliūgai |
1 stiklinė | pienas |
10 gramų | sviestas |
0.5 stiklinės | manų kruopos |
1 žiupsnelis | cukrus |
1 žiupsnelis | druska |
1 valgomasis šaukštas | medus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Moliūgą nulupti, apvirti, su smulkintuvu suplakti.
2.
Įpilti pieno, įdėti sviesto, suberti manų kruopas, cukrų bei druską.
3.
Virti pastoviai maišant kol sutirštės.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kopūstienė su grybais
-
Grikių košė su daržovėm
-
Vaivorikštinė bulvių košė
-
Morkų košė su kiaušiniais
-
Lietuviška kopūstienė
-
Vaikiška tyrelė
-
Moliūgų ir obuolių košė
-
Manų ir moliūgų košė
-
Žirnių tyrė
-
Žirnienė su grybais
-
Ropių piure
-
Vištiena su bulvių koše
-
Žirnių ir bulvių košė
-
Žiedinių kopūstų tyrė
-
Moliūgų košė
-
Moliūgų košė su medumi
-
Špinatų tyrė
-
Morkų košė su obuoliais
-
Žirnių tyrė
-
RYŽIŲ KOŠĖ SU MOLIŪGU ŽVALIAM RYTUI
Aukso spalvos šilkinė moliūgų košė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Moliūgai,
500 gramų -
Pienas,
1 stiklinė -
Sviestas,
10 gramų -
Manų kruopos,
0.5 stiklinės -
Cukrus,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Medus,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Moliūgą nulupti, apvirti, su smulkintuvu suplakti.
Įpilti pieno, įdėti sviesto, suberti manų kruopas, cukrų bei druską.
Virti pastoviai maišant kol sutirštės.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...