
Žemaitiška žirnių košė su spirgais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | žirniai (geriau neskaldyti) |
150 gramų | lašinukai (parūkyti) |
1 vienetas | svogūnai (didelis) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Žirnius užmerkti per naktį. Išbrinkusius žirnius suversti į puodą ir užpilti vandeniu, kad šiek tiek apsemtų, berti druskos. Verti 20 minučių ir nuolat maišyti.
2.
Lašinukus (skaniau rūkyti) pjaustyti ir tirpdyti keptuvėje. Svogūną smulkinti ir kepinti su lašinukais (lašinukų nepagailėti,jei mėgstama riebiau).
3.
Kai išvis žirniai, nupilti likusį vandenį ir juos suverti į keptuvę. Viską išmaišyti. Pabarstyti prieskoniais
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kukurūzų košė
-
Silkės salotos
-
Saldi makaronų košė
-
Perlinių kruopų košė su spirgučiais
-
Lešiai su džiovintais vaisiais ir riešutais
-
Ženšenio šaknies tyrelė
-
Sorų kruopų košė
-
Ruginė košė
-
Perlinių kruopų košė su tunu
-
Bolivinė balanda su brokolių ir pievagrybių padažu
-
Arvydo miežinė košė su razinomis "Gintarėliai"
-
Graikiški spagečiai su malta mėsa
-
Kukurūzų kruopų košė
-
Silkė su manų koše
-
Biri perlinių kruopų košė
-
Lęšių ir ryžių pikantiška košė
-
Keksiukai su riešutais
-
Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
-
Perlinių kruopų košė
-
Kvietinė košė
Žemaitiška žirnių košė su spirgais
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Žirniai, geriau neskaldyti,
500 gramų -
Lašinukai , parūkyti,
150 gramų -
Svogūnai, didelis,
1 vienetas - Druska
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žirnius užmerkti per naktį. Išbrinkusius žirnius suversti į puodą ir užpilti vandeniu, kad šiek tiek apsemtų, berti druskos. Verti 20 minučių ir nuolat maišyti.
Lašinukus (skaniau rūkyti) pjaustyti ir tirpdyti keptuvėje. Svogūną smulkinti ir kepinti su lašinukais (lašinukų nepagailėti,jei mėgstama riebiau).
Kai išvis žirniai, nupilti likusį vandenį ir juos suverti į keptuvę. Viską išmaišyti. Pabarstyti prieskoniais
Reklama:
Komentarai (6)
-
Rima
2019-02-28 15:31
Jug viskas aiskiai parasyta
-
andrius
2018-07-13 12:20
Kokios uogienes ir kiek?
-
jev
2018-07-13 12:18
Labai skanu su braskiu uogiene
-
ANDZELA
2015-07-24 17:28
LABAI SKANU/MANO VIRAS DAR ISIDEJO NAMINES GRIETINES/
-
Reda
2015-06-25 19:43
O kiek vandens reikia? Ir kiek laiko reikia,kad žirniai išbrinktų?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...