Į pasūdytą verdantį vandenį maišant plona srovele suberiami persijoti ruginiai miltai ir vis maišant 10—15 min pavirinama. Paskaninama sviestu.
Valgoma vakarienei su šviežiomis pasukomis arba su pienu.
Ruginė košė
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1.5 stiklinės | ruginiai miltai |
3.5 stiklinės | vanduo |
75 gramai | sviestas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Žemaitiška žirnių košė su spirgais
- Sorų kruopų košė
- Kukurūzų košė
- Graikiški spagečiai su malta mėsa
- Silkė su manų koše
- Perlinių kruopų košė
- Saldi makaronų košė
- Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
- Lešiai su džiovintais vaisiais ir riešutais
- Biri perlinių kruopų košė
- Lęšių ir ryžių pikantiška košė
- Kvietinė košė
- Perlinių kruopų košė su tunu
- Silkės salotos
- Keksiukai su riešutais
- Bolivinė balanda su brokolių ir pievagrybių padažu
- Kukurūzų kruopų košė
- Perlinių kruopų košė su spirgučiais
- Ženšenio šaknies tyrelė
- Arvydo miežinė košė su razinomis "Gintarėliai"
Ruginė košė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Ruginiai miltai,
1.5 stiklinės -
Vanduo,
3.5 stiklinės -
Sviestas,
75 gramai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į pasūdytą verdantį vandenį maišant plona srovele suberiami persijoti ruginiai miltai ir vis maišant 10—15 min pavirinama. Paskaninama sviestu.
Valgoma vakarienei su šviežiomis pasukomis arba su pienu.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Janina
2014-01-14 14:51
Man labai patinka si kose, tik valgau su spirguciais.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...